kansan valitsema edustaja mirja vehkaperä (kesk) on ärsyyntynyt siitä että alusvaatteita mainostetaan muutoin niin alastomien mallinukkejen päällä. häntä suorastaan ärsyttävät ikkunassa poseeraavat muoviset mallinuket, jotka estoitta keikistelevät ja synnillisen viettelevästi houkuttelevat kunnon kristittyjä riettaaseen toimintaan ja huorintekoon.

oikein mirja vehkaperä että joku uskaltaa nostaa niin sanotusti kisun pöydälle ja huolestua asiasta, joka valvottaa pattyakin öisin. joskus jopa työpaikalla vietän unettomia hetkiä kun aihe fläspäkkimaisesti palautuu mieleeni. en koskaan unohda sitä kiihottunutta tilaa joka minut valtasi vuonna jotain, kun h&m lanseerasi uhkean anna nicolen (r.i.p) esittelemään ihania alusvaatteita ihanan runsaan vartalonsa peitteenä. uuuh. jos oisin mies olisi minulle tullut siitä vuosikausia kestävä seisokki. ja tulikin, vaikka mies en olekaan.

vaatikaamme siis tästälähin alusvaatemainoksia, joissa malleilla on alusvaatteidensa päällä normaalit vaatteet (tsukkikset, hamonen/housut/pusero/ja oikein riettaiden alusvaatteiden kyseessä ollessa vielä pomppa siinä päällä) ettemme joutuisi aivan sodoman ja komorran kaltaiseen pyöritykseen. etteivät miehemme saisi kiihottavia, epäsiveellisiä ajatuksia muutoin niin puhtoiseen mieleensä ja jotta lapsemme, nuo enkelinkasvoiset rakkauten hetelmämme voisivat varttua ja kasvaa kaikkivoipaisessa yhteisössä, missä panaaneja poimitaan puusta ja linnut laulaa. ihanaa mirja. aion äänestää sinua seuraavissa kirkollisvaaleissa jos vain huolivat ääneni.

kiitos ja ylistys.