että itsehillintä ei worki esmes tupakinpolton lopettamisessa nin mie voin pitää kursseja itsensä hillitsemisessä. olipas mainio mainoslause.

kävin eilenä pääkirkolla enkä ostanna mitään. en yhtän mitän. kenkäkaupoissakin kävin, kaksia saappaita JOPA SOVITIN ja silti en ostanna ko on nääs se lakko. kyllä ihminen pystyy mihin vain kun se oikein haluvaa. dumondin kenkäkaupastakin selvisin ulos alle neljän minsan ko vaan kiersin sen ynpäri. mieletön tunne. ihan ko ois itsensä herra tai vast. 

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

fiftisenttiä en nähnynnä ko kovasti yritin ovimiehelle selvittää ameriikanenglannilla että olen hänen morsionsa - en suinkaan äiti vaikka ehkä hieman artistia vanhemmalta vaikutankin - ja olin tuossa ihan siwalla piipahtamassa kun mehu ihan loppu ja kaamee jano näin rakastelun jäljiltä ja nyt on sitten tuo päkstake-passi sitten hotellissa sviitissä ja muru keikkaa kohta heittää ja mie itseasiassa siellä taustatanssijana ja homma menee ihan reisille jos en mie ole siellä vatkaamas lanteita jou mään  ja eihän siitä mitän tullu. yhes kohtaa nimittäin ryssin homman ko kaikki näytti menevän ihan jees ja ovipoke jo ovea raottamas nin mulla tietty puhelin soimaan ja mie siihen että NO MITÄ NYT?? ko huspandi soittamaan et tuleeko sille tammalle kauraa vai pläkhoossia ja minä siähen normivaimon narisevalla äänellä että enkö mie ole sanonu TUHAT KERTAA että kauraa puoli litraa? ja täs kohtaa sitten se ovi pamahti kiinni ja patty ulkopuolelle. että en voi sanoo ettenkö olis tiiviisti kaikkeni yrittännä ja jos nyt artisti jäi ilman hyvää seuraa niin ovimiestä voip syyttää.

semmottist. lopun aikaa jyystin sit puolihaaleeta klökiä jossain paarissa.

näkemiin ja kuulemiin.