en tiedä miten tämänpäiväinen lehdistökaZaus etenee koska minun oli pakko käydä oksentamassa välillä. olo on edelleenkin huonohkonlainen eikä se tästä kyllä hetkeen parane.

syy laatanheittoon löytyy iltasanomien sivulta 11. jari sarasvuon spanielisimmut (pyydän nöyrästi anteeksi kaikilta plokiani lukevilta spanieleilta. te olette kauniita koiria mutta tämä simmujen vertaaminen nyt vaan on kansan perinnettä. enhän minä nyt herraisä voi sarasvuon simmuja verrata vuoden kaupunkilaisen simmuihin, se olisi jo liian vulgaaria. toisaalta sivun 11 säälikatseessa ON havaittavissa juuri lentämään opettelevan varpusen hämmennystä. hmmm...). jokatapauksessa mihis minä jäin??

on olemassa asioita joista en pidä kuten hapsottavat kulmakarvat, rikkimennyt astiakone, helmut lotti ja huonelämmin sprite mutta oksetuslistan ehdotonta kärkikastia on kaikkien-alojen-erikoisasiantuntija jari "tsäk" sarasvuo. voihellanduudelissentään kun he nyt kuopioon asti läksivät joulunviettohon lontoon sijaan ja koirille oikeen lahjatkin siellä valmiina paketoituna kun He nyt on perheenjäseniä ja takkia niskaan ja vähän huulirasvaa myös ettei ihan pakkasessa rohdu.

voi oksetus. pakko mennä taas. sorppa.