pekham arsenaliin palloilemaan? was? kenen luvalla ja miksi?

nyt on joulu pilalla. MINUN piti olla arsenalin katsomossa se kaikista upein, hoikin, isotissisin, upein, kaunein daami ja nyt toi pekhami tietysti raijaa laihan eukkonsa sinne kans. mitä se siellä muka harkkaa jos ei kuitenkan aio messissä pelata? potkis palloaan takapihalla niinku muutkin, kai sillä nyt takapiha on herranjestas? son taas laitettava vaksia menemään englannin palloliittoon (english fuutboolliitto). millon mun joulurauha oikeen alkaa?

ja paljastan teillen nyt yhden salaisuuden kunhan etten kerro tätä etiäpäin. ei ainskan niin sanotulle keltaiselle lehdistölle. patty oli se jonka ääni ratkaisi kun vuoden urheilijaa valittiin eikä räikkönen voittanut. onhan nyt pitkämäellä tsiljoona kertaa makosampi urheilijapodi kun räikkösellä. ja sitäpaitsi räikkönen OLISI saattanut mennä johtoon mutta kun antoi vaimonsa tulla linnan juhliin aivan kamalan rumassa koltussa niin ei. jannulla on rahaa niin ettei alatalon sanoituksen mukaan kakalle taivu ja sitten rouva tulee NOIN mitättömässä hamosessa juhlimaan. harkintakyky pettänyt pahan kerran vai eikö muka ollut aikaa shopata kauniimpaa? olisi ottanut oppia heinäsirkasta, jossa oli sentäs mynaa mekon alla. samanmoisessa essussa pattykin menis juhliin jos kutsuttais.



Photobucket

mullon menossa lila-pronssi-kulta -kausi joten senkin takia heiniksen kolttu on ihan ylitse muiden. ja miksi pitäisi olla taas vaatimaton ja hieno ja sillee? heiniksessä on rokkia enempi ko muissa daameissa yhteensä. paitsi tietysti outi mäenpää, johon olen salaihastunut....tulisesti...

onpas mullan nyt tänä aamuna asijaa, heh. hyvin nukuttu yä takana. parasta tässä niin sanotussa joulun ajassa -tai oikeammin pimeässä vuodenajassa on se että on ihana laitella kotio valoja ja kynttilöitä. ja tänään on muuten päivä kukonaskeleen pitempi ko eilen!

"Kukonaskel määritellään vanhassa vuodelta 1953 olevassa Nykysuomen sanakirjassa seuraavasti: Kukonaskel = lyhyt askel tai matka, joskus myös pitkä harppaus. Sanaa käytetään muissakin yhteyksissä esim. "Ylevyydestä on vain kukonaskel naurettavuuteen"