Photobucket

son ISO ja upea. viekussa näkyy pronssinen heppa ja vaunu. mullon nin kaamee blingbling -kausi menoillaan että voimahoton.

niinjuu ja aattoja. kiasus miten ihanan rauhallista. juan aamukahvia ja syön aamupalaksi hetelmäkakkua. pikkukoina vetää intervallityyppisiä vetoja nin et talo tärisee.

poikanen oli laittanut ehtoolla tekstarin kun oli saanut isänpuoleiselta isoäidiltä joulurahaa 50e. kaamee rahamäärä ;o) noh, poikanen on kauan kadoksissa olleen isänsä suvun ainoa lapsenlapsi. isänsä oli käynyt kaverillaan eilen tervehdyskäynnillä ja näillä on kuulemma ysin vanhalle ainoalle lapselle varattuna kuusen alla USEITA KYMMENIÄ paketteja... mie olen kyl kaamee ko en tosta pakettipaljoudesta nin välitä. juuri vein kirppiksen keräykseen laatikollisen lasten leluja, joilla hyö ei enää leiki. tytsy laitto kaikki (10 kpl) my little pikkuponit kierrätykseen. kirjoista en raski luopua, niille löytyy AINA paikka tässä huushollissa... ja kyllä niitä onkin.... pikalaskennan perusteella noin 400-500 tsipaletta...

jatketaan tällä setillä.