Sinä kysyit:

Kumman unelmien roomapoikamies ottaa, jenin vai sadien?




Oraakkeli vastasi:

Jälkimmäinen, ei epäilystäkään.


siltä varuilta että en muista kytätä ens tiistain viimosta jaksoa. en olis kyl ise sadieta ottanut. ihan nätti vaaleeverikkö mutta säästää itseään avioliittoon ja jaksaa sitä myöskin mainostaa. entä jos se onkin ihan lohna, mites sit roomapoikamies suu pannaan? ei esmes ota suihin ollenkan (eikä varppina otakan, lyön vaikka viikon palkkani siitä vetoa) ja sitten siinä haahuilet loppuelämäs että pitipäs sattua? ja suomi24 sätistä seuraa etsit että "tuhmia tyttösiä los anselesista tai voi olla kauempaakin, auto on kyllä?" ois kuitenkin patty-tätin mielestä parempi ottaa himppa verran enempi kokenut nin ei tule sitten sitä että kysellään muina miehinä kamuilta että miten on kun ei morsian voi edes ajatella ja nimimerkillä "unelmien aviomies roomassa" etsitään treffipalstalta seuraa vaativaankin menoon.


 Photobucket



mie taijan ton liikennevaloproggiksen jälkeen lähteä tuonne merten taakse stailaamaan näitä poikamiesehdokkaita, varmaan hyvin palkattu jobi. että yhessä sitten katsotaan ja kun kuitenkin 99% jannuista haluaa sitä kolmen-kivaa ja jos morsio heti ekalla kierroksella tuntuu olevan hyvinkin pikkuniuho niin ei jatkoon. mennään sitten ihan rohkeesti vaan kaikkien naurettavien lounaskutsujen sijaan katsomaan joku jenna jamesonin kiva uutuusleffa oikeen tyttöporukalla ja mie piän kirjanpitoa että jos joku kesken kaiken pois lähtee ja sanoo että räävitöntä menoa ja hyihirveetä niin voip samoin tein pistää sen sitten pakkaamaan kapsäkkinsä ja laittaa takas kotio teksasiin sauvakävelemään.


mie voisin oikeestaan hakee tähän projektiin nyt pyhien aikaan jotain eeuun ja ameriikan yhdentymisrahastotukea esimerkiksi natosta? kun toi liikennevalovärisuunnitteluhomma on kans vuoden mittanen niin on sitten kuitenkin taas kohta loppuvuonna miettimistä että sussiunakkoon mitäs nyt ja mistä rahat elämiseen?

juu näin mie teen. siinäs näitte. työttömyys on ihan omaa saamattomuutta. kyllä tekevä aina töitä löytää, jämpti on näin *omahyväisesti myhäillen*