sinänsä siis vakava kansanterveydellinen asia mutta kuka daiju keksi laittaa nuo varoitustekstit tupakkiaskiloihin? ja kuinka moni on oikeesti lopettanut röökin vetämisen nuiden tekstien takia?

" tupakointi vahingoittaa vakavasti siuta ja ympärilläsi olevia", "tupakoivat kuolevat nuorempina" <- selkeä asiavirhe; nuorempina kuin ketkä?? eikö suomenkielen sivistysministeriö ole ottanut tähän kantaa?? " tupakointi vanhentaa ihoa" ja "tupakointi aiheuttaa impotenssia ja voi heikentää verenkiertoa".

siis anteeksi nyt vaan kansan raittiudesta huolta pitävät tahot. jos miule kävis niin että maailman paras vetoautoni eli merseedes pents vm -84 hyytyisi talvisodan kokosilla pakkasilla keskelle ei-mitään klo 03.45 just ko oisin matkalla tapaamaan jone nikulaa salaiseen kohtaamispaikkaamme ja nokialaisesta olisi tietty loppunut akku ja miula päällä normi autolla-ajelu -vaatetus eli sukkanauhaliivit ja pikkanen minari ja miuta rupeis ottamaan ihan pikkasen verran enemmän ko tavallisesti siis pattiin ko jone oisi sanona miule että "jos et tule varpisti kelomökkiini rukalle torstaina ennen aamuviittä niin mie en kyl siun stretsisaappaita nuole vaiks mikä olisi" niin heihaloo! siinä mie seisosin sit himpunverran neuvottomana tienpenkalla ja kaivasin hofmeisterit tekoturkkini taskusta ja palelevin pikkukätösin sytyttäisin sikaarin ja askissa lukee kissankokosin kirjaimin jotta " tupakointi voi aiheuttaa hitaan ja tuskallisen kuoleman" niin ainoa kenelle siinä vaiheessa se helvetin hidas ja tuskallinen kuolema koittaa on se taho, joka unohti tankata mersun lähteissä.

nyt ei muuta ko odottelemme samojen jeesusihmisten nasevia iskulauseita punaviinipulloihimme. " alkkohooli on perkeleestä", "naapurin esko on saattanut tuupata eukkoasi", "mis on mun lapaset?", "viking-lotto ja keskiviikkojokeri" tai "makke on mies". vedä siinä sitten kynttiläillallinen (candlelightdinner) a'la Hyacinth Bucket kun sopivasti jäähdytetyssä kuoharipullossa lukee " älä jumalauta jää kiinni rysän päältä" ja vastapäätä nieleksivä salarakkaasi tulee kesken kaiken kaameisiin tunnontuskiin ja lähtee nin että perävalot vaan vilkkuu. keneltä siinä vaiheessa voi hakea vahingonkorvausta ja vaatia rahat takaisin? maa-ja metsätalousministeriltä vai?

AJATELKAA ENNENKÖ TEETTE. NII KERTA.