mutta minä puren hampaani yhteen ja liikun ylväästi etiäpäin.

joku jannu etti sätissä likkoja pornoalalle. noh, miehän tietty innokkaana ja valmiina mukaan kaikkeen kivaan a'la etiäpäin sano mummo lumessa tosin ei mein mummo paitsi vuosi sitten jouluna ko hän oli lähdös risteilylle ja lunta tuli ihan simonapaljon ja aina ystävällinen sisareni kieltäytyi heittämästä mummoa linjuriasemalle henkilöautollaan koska ei viitsinyt ja minä taasen asun niin kaakana (30km) että mummo ei edes kysellyt ja sillon mummo meni otsa lytyssä tuulta päin nin että takatukka vaan heilahteli myssyn alla ja veti perässään sellasta perässävedettävää laukkua mitä kaikki käyttää varsinkin risteilyllä koska sitä ei tarvi kantaa paitsi sillon ko mun laukusta meni se vedettävä kantojuttu poikki ja LUOJA että olimuuten vittumaista kantaa sitä sitten oisko ollut sillon ko olin vanilla.subin kans risteilyllä? pitää tarkistaa.

nokuitenkin. tää jannu joka on ihan varmasti joku lyhyenläntä ripakinttu joka ei muutoin naista saa ko vilmiin houkuttelemalla niin kehtasi sanoa että MOLEN LIIAN VANHA että mun aikani on jo ohitte.

vitu. ei muuta ko iipeetä muistiin ja jtn haastekannetta tekemään. saa miun oma lakiasiaintoimistokin tekemistä. liian vanha mihin? määrittele tarkemmin kekkaruusi tai saat tuta. myö tehäänkin oma filkka ja sit katotaan mistäpäin se kana juoksee.

Photobucket