hyvä herra pääministeri (tai "poromestari" kuten pikkutyttöseni neiti kevät yhtenä iltana muisteli kun ei muistanut että mikä oli se presidentistä seuraava. hälle muuten ostin eilen maailman ihanimman tekoturkkitakin koska koskaan ei ole liian nuori tai pieni aloittamaan vaatteilla keikarointia ja shoppaus jos mikä on maailman parasta terapiaa kaikissa vastoinkäymisissä kuten esim siinä että eilen tuli lunta tupaan vaakasuoraan ja oli vaikee ajaa).

noniin. siis. anttilalle en kirjota koska olet huomattavasti häntä seksikkäämpi. vaikka tää jonkun mielestä saattas anttilan tontille kuuluakin tää asiani kunhan joskus siihen asiaan asti pääsen. mutta anttilalla on paljon muutakin hommaa niin annoin kertoa itselleni että suoraan sinulle.

seline heräs yöllä kello kaksi ja jäi orkat kesken. hän mietti pattya ja pattyn tilannetta ja ihania pattyn rintoja ja ... siis hetkinen... seline h e r ä s   ja jäi orkat kesken? oliko seline unessa orkkien alkamisen aikaan? ????

sen tarkistan myöhemmin mutta nyt asiaan vihdoin ja viimein.

periikö eeuu multa kaikki tuet takas? siis koska muutan kirkolle enkä enää haise hevonpaskalle 24/7. kaikki neljä triljoonaa euria mitä viime vuonna sain? ja miksi nimeni ei ole ollut iltasanomissa suurten eeeuuutukien saajien joukossa? niin miksi??

siihen palaan myöhemmin mutta nyt vaadin korvausta:

  • selinen keskenjäänyt orkka 4,50e ja siitä seurannut
  • aamuyön trauma 3,75e
  • koinan rokotus penikkatautia vastaan 38,20e
  • kirjakerhon kuukaudenkirjan peruutus tekstiviestinä 1,60e
  • henkinen väsymystila tän variksen dopingjupakan takia ja työt jääny ihan retuperälle vaikka lomalla olenkin ko pitää vaan miettiä että antoko se sillon lahden hiihtohässäkän aikaan pesää karipekka kyrölle vai ei pyöristettynä 315e koska sen verta makso ne dumondin leopardisaappaat
1235852.jpg



joku siellä teijän ministeritoimistossa varmaan laskee noi saatavat yhteen ja postipankin tilille KO 45998 ne voi laittaa.

mä palaan myöhemmin tohon selinen nukkumisjutskaan. heippa ja toivottavasti saat talosi myytyä. ja tosiaan jos rakastajattaren paikka on auki niin soittele. men kirjoittele sit jälkikäteen mitään typeriä kirjoja. mie hymyilen ja vaikenen visusti. miun imitsi kyl kestää sen.