aiheena voipiko ihastua vai ei.

Heip.
Todellinen syy vastaavaan tapahtumaan on energia ja ihmisen oma energiakenttä. Jos sinun puolisosi tai itse tunnet että olet ihastunut johonkin toiseen niin suosittelisin lukea hiukan Chakroista. Todennäköisesti jos toinen tuntee olevansa ihastunut toiseen ihmiseen/pettää tai muuten vain on liian paljon seksuaalisia suhteita niin kyse on navan kohdalla sijaitsevasta energia kentästä joka on yliaktiivinen. Osat kristallit voivat palauttaa chakran tasapainoon jolloin ihmisen ajttelumalli ja tunteet muuttuvat enemmänkin kristilliseksi (tunnollisuus). Harmi vain että harva näkee vaivaa oman energiakentän kunnostamiseen ja siks me kaikki kärsimme sairauksista ja teemme typeryksiä. Me ei voida elää euphoriassa eikä myös masennuksessa pitää löytää kultainen keskitie.
Suosittelen myös oranssin värin vältteemistä sekä liiallista syömistä. Kannattaa käyttää enemmänkin sinisiä värejä alakeholla esim sininen t-paita.
Tutustu chakroihin niin ehkä saatat löytää etsimäsi vastauksen kysymykseesi ja muihinkin ongelmiin. (Karnelia kivi voisi auttaa teitä!)

lue myös väripsykologiasta koska me eletään väreistä ja ne vaikuttavat meidän ajatusmalleja. Mietippä miksi oranssia väriä esimerkiksi käytetään paljon clubeilla ja casinoissa, se herättää ihmisessä mielenkiintoa ja uteliaisuutta sekä kapinallisuutta jonka seurauksena otetaan riskejä. Oranssi nostattaa ruokahalua sekä seksuaalisuutta. Värit kertovat paljon ihmisistä jne. Olkkarin uudet verhot tai seinät voivat tehdä ihmeitä jopa!;)


Rakkautta ja valoa sinulle! Toivottavasti tämä auttoi.

N.

****************************
elikkäs suussan kurosen best seller-kirjan tekemisen syynä ei suinkan ollut alakulo vaan alakehon liiallinen verhoaminen oranssiin väriin ja ylensyöminen. vau.

lähden vyöttäytymään siniseen. ja vaihdan olkkariin seinät.