päivää että pätkähti.

heppatilaa on nyt kolmisen vkoa myyty ja 99% ratsihmisistä on sitä mieltä että entiseen navettaan tehtyyn talliin ei heijän heppansa mahu. tai että oikeestaan he kyl ettivät sitä luovutusikästä sakemannin pentua, kuhan aikansa kuluksi soittelivat. eipästä siinä mtn, hupinsa kullakin.

miun kolome suomenötökkää on tallin alle 9m2 karsinoihin nyt viitisen vuotta mahtuneet eikä etes säännöllisesti rokottamassa käyvä eläinlääkäri ole koskan noottia antanut huonoista olosuhteista. mie en toki sillee tiijä et miten hevoskanta on viime vuosina kasvanut kooltaan, voiphan se toki olla et suurin osa lähentelee jo kahta meetriä säkäkorkeudeltaan enkä siittä lähe kinastelemaan ko en tiijä kuten sanottua. sen enempiä ollu aikaa eikä mielenkiintoa seurata tilastoa heppojen koon muutoksista, oma vika siis.

eu saanunna vissiin kaupunkilaiset niin sätkyiksi että  pelkäävät tarkastuksen tulevan keskellä yötä ja eikun väki evakkoon talvisodan tapaan. ihmisillä tuntuu olevan suhteellisuuden taju himppasen verran hukassa: jos ei koko miellytä nin lasketan sit hintaa kolme tuhatta euroa. sillä saap irtotallin ja vanhassa navetassa voi pitää vaiks kanoja.

että sillee. tää nyt oli tällänen tyhmä yksinpuhelu halkoliiterissä. naurattaa vaan. jos liikkeellä on vaan persaukisia ostajaehdokkaita niin sanoo sitten suoraan että on vähän kallis eikä selittele että muuten kiva ja hyvä mut toi pihalla oleva koivu häiritsee sen verta että antaa olla ja näkyy postilaatikkokin olevan ihan väärän värinen että ei nyt kuitenkan. muuten kävis mutku ei käy.