nyt men ala. miksi tää kotkottaja saa kaiken meediahuomion enkä mie yhtään?? snif. misson miun särkynyt sydän ja se kaikki empaattija? missä otsikot, telkku, yle, mtv3, hannu karpo?

mie maksan veroja ihan siinä missä hänkin ja ihan varppina samas vantasiamaailmas elän ja miut tälleevällee sivuun heitetään ja mie en nyt kyl ala.


Photobucket

mie menen nyt ja itken isseni uneen. huomen täräytän semmoset lööpit et työ ette oo ikään nähneet. mie haluun kans ko kerran suussanikii.

vai pitäskö tässä viel yön yli nukkua ja vuntsia oikeen ajan kans ko sieltä julkisuudesta on sit suussanin mukaan niin kaameen vaikee päästä pois ko sinne kerran on JOUTUNU? ja miten sieltä sit ylipäätään tullaan pois ko tuntuu et ei hänkän viel tiijä ja kovasti siittä nyt kärsii? pitääks siihen poismenoon sit olla eri tiketti vai onksse sit vaan niiko et ei koskaan ja sinne jäät? ja sit loppuelämä on tätä seiskalehden haastattelua aamusta iltaan? ja sit ihan yllättäen ko suussanikii aika tukka pahasti tossa viideolla et varmaan hyö vaan ovikelloo soittavat millon tahansa ja siitä sit sisään kameran kans eikä kenkiä ees kerkii pois ottaa vaan hiekkasilla kengillä keittiöön?

Photobucket

kaameen raakaa touhua on kyl. ja voiks sinne julkisuuteen joutua kuka vaan? et vaiks bussia oottelet pysäkyl ihan rauhas ja yhtäkkiä huomaat et joku tuntematon veikin sut sinne julkisuuteen bussin sijasta ja siellä sit olet ko paska junttilan talon seinäs? et onks jossain joku julkisuuslista vai tehääks ne arvonnat niiko eu-tarkastukset et puhelin soi ja iloilmari täällä päivää ja tarkastusta nyt vartin yli käsikopelolla ja housut pois? tää on siis ihan kaameen stressaavaa. ja kuin moni prosentti suomen kansasta sinne julkisuuteen sit viedään ja joutuu ihan tahtomati? et onksse mitä kokoluokkaa - 25%? et onko täs enää mitään mahiksia piiloutua? esikoinenkii läks thai-maahan tänään et laitanko sille vaksin et elä tule takas ko nyt on ihan hirveet mahikset julkisuuteen joutua ja parempi sun siellä palmujen alla pakolaisena ettei täällä sen siunaaman rauhaa? jos äitistäs ei mitään kuulu nin julkisuus vei ja pois ei kuulema pääse että herransiunausta loppuelämäkses poikani ja kunhan pöly on laskeutunut nin eurokentille jalkapalloa pelaamaan niiko äitin viimenen toivomus oli.

herraisä et mie olen nyt kuulkaa peloissani. pitää sammuttaa kaikki valot ja vetää lakanat ikkunoijen suojaksi ettei mitän valonpilkahdusta ulos että meneevät torpan ohi ko luuleevat et ei ketään kotosalla.

kyllä se nyt huolen lykkäs elä muuta sano. ei kekkosen aikaan tämmöst olis käyny, sen verta oli noi neuvostosuhteet hoidossa mut tää kokoomushallitus tän nyt ryssi.