eilinen ehtoohan mulla meni sit tätä häkkiskeissiä pohtiessa että en kerinnä ehtoolla sättiin joten sorppa seline. sait varppina eilenä panpalta tiijon et otan tän nyt niiin vakavasti et tähän on pakko panostaa. panpalle sit provikat ko ollaan kuuluisia ja rikkaita.

mie aattelin tän nyt näinnikkäästeen: myö otetan seline siun kans virkavapaata töistä het maanantaina ja lähtän käymään mokanossa. siis monanossa. noh kyl ne kentäl tietää. miquelilla on ihan varppina nyt vähän jo ikävä aitoo ja ehtaa suomityttöä joten ei ruveta komeilemaan millään diorin luomuksilla ko niihin meillei olis varaakaan vaan pannaan jalkaan tanhukenkät, joku kiva essu ropin hoodista ja miquelhan on heti että VAT? hän on senverta kauan jo pyöriny tuolla piireissä että kaikki daamit näyttää ihan samalta joten myö tehään kiva piristävä poikkeus, tulee miquelille ihan onnellinen lapsuus mieleen ja herkistyy sydän ja son sit niiko lapselta tikkarin ottais. ko mie tiijän et kaiken ton koreuden keskel suomalainen mies kaipaa sitä savusaunaa, ykkösolutta ja hyttysiä eli näitä elämän perusjudansseja. meikkii on kyl pakko laittaa, mun aineskii ko senverta jo toi eletty (yö)elämä kasvoissa näkyy eikä couperosa-posket nyt välttis missään piireissä herätä muuta ko sääliä mut siin tulee sit kivasti samas paketis toi maanläheisyys ja suo-kuokka ja sit tää pariisin syntinen vosuluukki. ja ihan vähän laitan fyllinkia tissien kohille ko ei sellasta tilannetta elämässä ole etteikö siitä isoilla daisareilla selviäis. ennenkö siis miquel antaa fyrkat käydä vähän silikoonikohentelussa niin tennissukkia.

Photobucket

mie eilisessä lompsanhävityssessiossa kerkisin jo sen luottokoortin kuolettaa eikä ne siellä puhelinpalvelussa sitä peruuttaneet ko ei mukaVOI joten koht ko mie lähen täs roppariin shoppaamaan nin pyyvän laittamaan laskun suoraan tulevalle miehelleni eli miquelille.

mie luulen seline et tästä myö kyhätään kiva setti kasaan ja tällä soluutiolla ei mee kauaa. laitat nyt täs pyhien aikaan siel kotosalla siekii seline peltoo pakettiin ja hyvästelet miehes että parempaan ja rikkaampaan vaihat mut ei pahalla muistele.

sit vaan sen miquelin kans on muistettava VISUSTI et korostetaan et hänen luonteeseensa ollaan rakastuttu eikä rahan peräs ollenkan. noita onnenonkijoita on kuitenkii siin pyörimäs ihan hermostuksiin asti mut myö siin ropparin mekos ollaan siis ihan pyyteettä nyt lähetty ja rammarkii jäi pöyvälle soimaan. sit niiko mukamas nääsnääsnääs meillen kahelle suht yksinkertaiselle mut helvetinhyvännäköselle daamille tulee
ihan yllärinä et miquelil on kaamee omaisuus ja hirveesti tuohta mut mie aattelin et vaiks sit sitä rahaa on niin halpaa kuoharia EN MIELELLÄNI vaihda kalliiseen shamppanjaan koska tytöllä täytyy olla mahis pitää siinä rikkaassa elämäs omat mielitekonsakin. toki karderoopin uusiks laitan vaiks olen mukamas vastahakonen mut tosi on et mielummin kyl siinä laakerfeldin aamutakis ko ropparin minaris.

mie laitan täs myöhemmin tarkempaa käsistä ko sen valmiiks vuntsin mut enshätiin näillä eväillä matkaan.