mie äsken pelasin esikoisen kans runea ko jonotin tähän koneelle ja mie täst liikeidean sain: meille toimettomille keski-ikäsille on kans saatava joku tommonen reaaliaikanen peli, missä voi ostella mempuja ja pelata toisten keski-ikästen kans illat pitkät. sätti on ihan aut.

eli se vois olla vaiks niiku kauppakeskus foorumi tuolt pääkirkolt ja sinne tehään sit omat virtuaalihahmot ja niille voi käydä ostamas sielt kaupasta mekkoa ja kenkiä ja maksella sit tekstareilla ja halvoilla tekstareilla pääsee seppälään ja kalliilla tekstareilla sit vähän laadukkaampaan puotiin ja on makee ulkonäkö kun kampaajalla tämän tästä istutaan ja miekii kerrankin ne napavarmarit ja korkeet dumondit.

Photobucket

ja sit vaelletaan siel voorumin kauppakeskukses yötä myöten ja etitään tehtäviä ja paetaan vartijoita ja juuvaan kaputsiinoa. välillä arnoldsilla paakelsilla ja jos siltä tuntuu niin finnmatkoilta muka matkaa tilataan ja fanki leidiltä sit kivat korsetit ja tää on ihan mieletön liikeidea ja mulle taas provikat ko kaikki tilaa tekstareil kaikkee kivaa kamaa ja tavaroita.

huippumalli tulloo. heipat.