PRRRR!

- ritvakalevi heikkinen-keikkinen tässä hei. soitan verkostomarkkinoinnista koskien tuotetta josta et ole ikään kuullut etkä nähnyt. tuotehan on sinällään ihan turha, tuhat samanmoista on jo olemassa muttakun itse tähän hommaan rupesin ja netistä löysin nimesi ja puhelinnumerosi että hevosten kanssa puuhaat niin aattelin tässä kuitenkin ajankuluksi soittaa. tuotetta on nimittäin kehitetty myöskin hevosille ja koirille koska nykyajan kaupunkilaistunut kuluttaja luulee että hepat ja koirat eivät tule toimeen sillä samalla ruualla millä ovat vimoset 2000 vuotta hengissä pysyneet vaan niille syötetään nimenomaan näitä lisäjuttuja siinä uskossa että ne parantavat suorituskykyä ja lisäävät elinvoimaa. tosiasiassahan tässä myydään tavallista rypsiöljyä jumalattomalla katteella mutta nätillä pullolla, värikkäällä mainonnalla ja katteettomilla testituloksilla saadaan jengi ostamaan ruokaöljyä sadan euron litrahinnalla. että kiinnostaako? juu niin ajattelinkin että ei. heippa!

Photobucket

juu ei se näin mennyt vaikka olis voinutkin. oikeesti se meni näin:

PRRRRR!

-ritvakalevi heikkinen-keikkinen tässä hei. ensi viikon lauantaina on helsingissä luento koskien hevosten ja koirien ruokintaa. - niin?? (ihan äimänä että mitäköhän se minua liikauttaa. lat. huom) - siellä on luennoitsijana kansainvälisesti tunnettu eläinten  ravintoekspertti kuuluisa james bond josta löytyy lisätietoja kooklettamalla- niiin??? (vielä lisää äimänä. nevö höörd). - suomessa se on vielä lähes tuntematon ja siksi täällä järjestetään pohjoismaiden ainoa  tiedoitustilaisuus. nyt on siis oikea ajankohta tutustua asiaan, koska nyt asiantuntijat ovat paikallaan. myös suomessa on saatu hyviä kokemuksia mm. islanninhevosten kohdalla (kesäihottuma). niin että laitetaanko nimi osallistuja-listalle? - siis hetkinen. mikä juttu tämä on? islanninhevosten kesäihottumallekin on jo ainakin kymmenen eri luontaistuotetta jotka eri tutkimusten perusteella toimii. onko teillä nettisivua mistä löytäisi jtn järkevää tietoa aiheesta? - on siis sivut tani.com - ja siis mikä tämä on tämä tuote? - no hevosasioissa en todella tiedä tästä mitään koska olen vain ihmisille tarkoitettua tuotetta käyttänyt mutta ravihevosilla tehdyillä tutkimuksilla on todettu että suorituskyky paranee. - ahaa. kukahan tämän testin on tehnyt? - no tuota siitä en osaa sanoa koska en tosiaan näistä hevosasioista tiedä - vai niin. kun testitulosta esitellään myyntiargumenttinä niin olisi kiva tietää että millainen tämä testi on ollut? - no tuota jos tehdään niin että laitan sinulle sähköpostina tietoa kun kysyn sitä ensin yrityksestä? - sopii kyllä. meiliossa on pattydiphusa at virallinen piste com. mistä muuten sait mun puhelinnumeron? - no tuota meillä on oikein hyvät nämä nettisivut ja hevospalstalla oli nimesi niin sitä kautta. - okei. ei muuta kun palaillaan.

Photobucket

pyörä siis yritetään keksiä aina vaan uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja .......

ja hyvä puhelin/verkostomarkkinoija: elä soita pattylle. patty on AIVAN LIIAN kyyninen ihminen uskoakseen mihinkään muuhun kuin kauraan, heinään ja ruisleipään. koskee sekä eläimiä että ihmisiä.