silviisii et kun suomeen tuleepi talvi joka on tullunna viimoset neljämiljoonaa vuotta suuritepiirtein samoihin aikoihin eli aikasvälillä lokakuu-huhtikuu niin nää apinasta kehittyneet ihmistaimet joita esmes kaupunkeissakin asustaa mäneevät ihan sekasin ja sit sekottaa liikenteet siähen samaan syssyyn? peatriisse tosin sano et ei apinasta ko aatamista ja eevasta mut mie luulen et son sit ihan eri juttu eikä sillä ole mittään tekoja tän lumimyräkän kanssa vaikka vannomaan en toki mene.

miekö aamusella läksin het kukonlaulun jälkeen ennen ylösnousua tosin ko piti viijä se mersu ossille jarrupalan vaihtoon nin ei meillä ole aura-autoa näkyny sitten talvisodan pakkasten muthätiämitiä ko hiljaa ajeli vaikka ei tosin tuolla vanhalla mesellä kovaa pääsekän kunhan sanoin ja kieli keskellä suuta ja keskellä tietä ja väliin sit väistin sinne oikeaan reunaan ko tuli joku vastaan ja hyvin pääsin perille eikä minkäänsortin ruuhkaa ei eessä eikä takana ja ihan ajoissa. mie siin ajellessa aattelin et jos täällä maalla jottain oppii niin peruuttamaan peräkärrin kanssa.

säti on jumis tai sit hyö on kunnanjohtajalla laittaneet mullen punasta korttia sätin käyttöön kunnan koneelta mitä sitäkään en oikeen ymmärrä ko hyökin siellä tämäntästä seuraa hakee kyllä mie ihmiset tunnistan kuvasta vaiks mustaa palkkia ja pipoa silmille siinä laittaneetkin. mie kerran muistan ko neiti-ihmisenä tonne lidlin parkkikselle sitte niitä treffejä yhden kunnan insinöörin kanssa ja autosta en ulos kerinnä ko akkunaa vähän aukasin ja huikkasin et nyt tuli kiire ko hevoset kotosalla kuulemma JUUR KARANNEET aitauksesta ja pitikö niitten just tänään ja elä sie sitte soittele miulle kyl mie soitan ja renkaat ulvoen paikalta haneen ja helvetin pikaisesti. ne ei oo nimittäin kunnalle näitä insenjöörejä minkän ulkosten avujen perusteella palkanneet huomasin vaan pikemminkin oisko ihan taidot jotka ratkas? siittä ei sen enempiä mut seuraavana päivänä kirjotin paikallislehden yleisönosastoon nimettömänä että pikkasen voisvat panostaa tohon ulkonäköönkin siellä kunnan palkkalistoilla ko kuitenkin hommat ulkoistaavat piakkoin ja ois kivempi sitten näitten paremmannäkösten kunnan virkamiesten kanssa niitä kesäjuhlia.