kaamee kun joutuu yötämyöten valvomaan ja pohtimaan semmottisii asijoita ko PALKALLINEN LOMA. mie sain eilen liikennevalosuunnitteluosaston johtajalta meilin et mullon 3 päivää niin sanottua lomaa tänä vuonna ja millon ne piän?

noh. mie heti konsultoin ystävätärtäni haidia joka mua ain avittaa tällasis perusjutuissa kuten että mitä normi-ihmiset tekee kun ne ei kuulemma heilu pitkin mettiä pvc-mekos vaan keittäävät niitä perunoita lapsille ja hän sitten että nyt mun pitää miettiä et piänkö yhtä soittoa vai jätänkö osan syksyyn ko koulut alkaa. ja jos piän nin ennen vai jälkeen juhannuksen.

siis sen mitä olen joskus päässyt kuuntelemaan normi-ihmisten puheita vaiks jossain heterokahvilas nin het tammikuus alkaa se et juhannukselta sit x viikkoa ja mökille ja syksyyn jätän x viikkoa ja tätä sit pohditaan ja se luo ihanasti yhteenkuuluvuuden tunnetta näijen ihmisten välille ko on ne eri leirit et a. yhtäsoittoa kaikki kerralla tai b. syksyyn jätän osan. nyt mie teenkin niin et tarkkailen täs tän kuun herkeämättä et kummas leiris on komeempia miehiä ja halukkaampia naisia ja sit siähen isken sisäpiiriin. toisaalta toi peevaihtoehto komppais kivasti tätä äitinä olemisen riemua kun vois hartaasti sanoa et kaks päivää piän het juhannukselta ja jätän sen yhen päivän sinne syksyyn kun koulut alkaa nin ei tarvi sit lasten tyhjään kotiin vaan mie siellä jo piparii paistan aamusta alkaen. ja sit vähän ehkä paheksua niitä jotka kaikki lomat kerralla ja lapset sit sinne tyhjään kotiin. tolla vois irrota kivasti niitä heteromerkonomilisäpisteitä mitä mulla aikas hintsusti on vallankin sen jälkeen ko ilmotin jälkikasvulle et äitin poikaystävä onkin tyttöystävä ja hyö pakkaamaan rupesivat ja sossustakin jo soitettiin ennenkö olin lausetta loppuun kerinnä.

tätä mie tän päivän pohin ja seurailen vaiks noita keskustelupalstoja. kyl tää palkkatyöelämä on IHANAA! ja vallankin haasteellista.