siis pöyristyttävää. aivan kamalaa. k-kaikiltaikäryhmiltä. jos tämä mypan solvaaminen ei pääkirkolla ilmestyvässä sanomalehdessä lopu nin ei se saa ainakaan jatkua.

hs tänään sivu B8: ..suuruutensa ajat nähnyt mypa... eikä menneiden vuosien suurseurasta ollut kuin rippeet jäljellä... mutta mestaruusjuhlia ei tarvitse tänä vuonna suunnitella..

mie alotan nyt seksilakon ja se koskee kaikkia lukijoita ja kuulijoita ja sukupuolia ja toivon mahdollisimman monta vania yhtymään tähän (kuvainnollisesti, ei raamatullisesti) ja heti perään sama tekstareina ko niitä en voi nyt siitä suhepuhelimesta laitella:

vastaus sille miekkoselle sinne turkkuseen: ihan on pitkät kalsarit ko aamulla oli pakkasta ja villasukat.

ja sille kaljupäälle sinne joensuuhun: ihan samasti miulla kans mahla virtaa valtoimenaan ko siuta aattelen varsinkin jos vaan millään muotoa muistaisin et kuka olet.

ja sit sille lateksihärralle sinne tukholmaan: 80c on ja joissain malleis ihan deekuppia on joutunna ostamaan.

ja sit huspandille: jos maitoo viittisit ja ne matot sinne pesulaan ja avain on samas paikas.

ja kertulle: elä sie höpsi.

ja lopuks vaan ei vimoseks sille kotkan poikaselle joka ain pärisyttää aamusel akkunan alla: josset sie perkele lopeta sitä rämpytystä nin mie laitan siut älä-vastaa -osastoon. tai ainakin akalles kerron.

mie meen nytten suoraan pääkirkolle heikki miettisen kans vähän haastamaan et miten ja millälailla niitä mypavutisuutisia siähen lehteen pannaan.

eikhä tää ollu taas hetkeks täsä. sau.