viel mahista ilmottautua Vuoden Äiti -kisaan? hajin nimittäin kookaupasta hetivalmista brownies mokkapalajudanssii "lisää vain vesi" ja tein sitä sitten yhes neiti kevään kans ko se kiukutteli ko ei tykänny et isoveljen kans sinne sirkukseen ja sit se suutuspäissään ko aukas sitä pussia nro 1 nin pualet siittä pöytäliinalle ja loput lattialle ja mie MELKEEN hermostuin mut sit muistin et tää on ny äitin ja tyttären ikkariomalaatuaika ko yhes taas leivoset ilmassa leikkiä lyö ja soli sillee ihan kätsy et siinoli kaikki muu paitsi vesi ja sitäko siihen tuhras nin sai melkeen neljällä eurolla kaks palaa mokkaruutua.

ja kolmella eurolla siähen päälle viel niit rösseleit nin yhen mokkapalan hinnaks tuli tommottinen 3,5 euroa plus sähköt et ei sillee paha hinta yhes tekemisestä mut aattelin et hirmusti ne mainostaa et kotiruoka olis halvempaa ja paskat. sit luajan kiitos alko se sirkus ja annoin sinne rahaa et popkornia ja hattaraa voivat ostaa et mie sinne sohvalle VIHDOINKIN.

jos mie muuttasin tän plokinkin leipomisplokiksi? ko tää oli miun muistin mukaan nyt kolmen vuujen sisäl het toinen kerta ko jotakin muutakin köökis puuhasin ko kahvia join.

pitopalveluyritystä? vai pitääks siin ensin antaa pesää jollekin kuuluisuudelle?

mie yks päivä vähän päivitin tät miun poikaystävärosessii ja nyt näyttäs siltä et mathew on sen sirkkunsa jo löytännä ja vaaleest enempi hän ja miquelista en sillee ihan varpisti tiijä et onko hänel vai ei ja millään muista et ketä sielloli muita? miun pitää nyt ojentaa sitä selineä ko miun muistin mukaan hän nimenomaan sano pitävänsä kirjaa näist poikamiehistä ja ehkä jos sinne joku aviomies nin sillee siitä suutu sielhän se menee jonon jatkona. täson nimittäin tää vappu-vappen kovasti tuloillaan ja se vappuheilakii viel kattomati. shit.

tää elämä on vaan niin perin hektistä et ei JOUVA KAIKKEE.

tää niiko menis taas. yritän nyt saada jtn tolkkua näistä kaheksasta eri puhelimesta ettei aina tarttis olla saarnoja kuulemas siel pääjohtajan huanees.

olkaa valppaana. kohta rupiaa tekstaria tulemaan.  puhelimet piiloon rouvilta, nyt se alkaa.