siellä taas patsyn postiloota kolahti ja nimimerkillä erkkimarjatta lähestyy hän lyhyellä ja ytimekkäällä huomautuksellaan:

mäkin oon etsimässä,hakemassa toimivaa sexiseuraa

tässä jäi nyt tämä predikatiivipronominin päätemuoto -kin hieman arvelluttamaan arvoisaa raatiamme. erkkimarjatta lähtee nyt näköjään ja ilmiselvästi siitä ajatusmallista että patty etsii ja hakee toimivaa sexiseuraa mutta näinhän ei asian laita todellakaan ole. pattylla on nyt avoinna kesäseksiorjan, aidanteko-orjan ja mersunhuolto-orjan paikat eikä niissä ainakaan toistaiseksi ole ollut pääsyvaatimuksena etsintä/haenta toimivalle sexiseuralle myös. vai onko tämä nyt ympätty siellä mol:in sivuilla jonnekin työvoimapoliittisen koulutuksen alle?

erkkimarjatta muistaa nyt sitten kesän aikana raportoida että tuottiko etsintä/haenta tulosta ja jos tuotti niin minkämoista ja toimiko se ylipäätään vai roikkui vain epäesteettisesti. pattyn monet tuhannet triljoonat kuuntelijat valvovat herkeämättä öitään tätä asiaa pohtiessaan. siinä menee helposti kyllä tuollainen kolmisen henkilötyövuotta ihan yöaikaan hukkaan laskin juuri ja mistä nekin saa sitten takaisin?