pääkirkol eilenä ja miekii siel. hoojiikoo ja mypa yks-yks. ensin myö tehtiin maali ja sit hyö. oisvat voineet olla tekemäti. ja sitä tarmoa ei potkita nilkoille perkele enää KOSKAAN. ens kerralla mie tulen transulauman kans sinne kentälle ja husitaan teit käsveskoil jos potkitte. nii kerta. tarmo on hieno mies ja sitäpaitsi virolainen ja hän on melkeen luvannu hoijella miulle virolaisen tyttöystävän täks rakkauven kesäks. tai siis hommais ihan varppina jos joutasin kysyä. mutku hirmu hoppu tän liikenne8:n kans.

paitsi ei nyt. pakko oli hakea taas saikkua ko ryöstivät siellä pääkirkolla hodarista KOLME JA PUOL EUROO. miä siin hodarijonos huusin nin et paitsion liputtivat ko nin pelästyin ja sit tuomari pelästy ja sit myö kaik kimppapelästyttiin ja sit ihan shökis paluumatkan ja tänä aamuna sit päivystykseen. kaks ja puol päivää kirjotti et sen verran menee toipumiseen kuulema keskiverrosti. ylihinnotellun hodarin vertaistukiryhmä kokoontuu huomen ehtoolla. sieltä se kriisiapu sit.

mut täs samal mie ilmotan sille helssinkin härralle joka kovasti miuta siel katsomos tsiikasi ja käyntikorttinsa miun reppuun tunkas ja sormilla sellassii rivoja elkeitä teki et oikeast käest se rinkula ja sit vasurin etusormella sinne rinkulaan eestaasliikettä. mie talletin sen nuMpan sydämeeni ja heti kun saan siult ne verotustiijot viijelt viimeselt vuujelt nin ilmotan et minne restorankiin hän voip sitä lounaspöytää varailla. taksin panet sit tietty hakemaan miuta ko julkisil en kule tällasis tärkeis miittinkeis ja muutenkin rahvaan seas eikiitos ja hotelli residentis olen ruukannu yöni viettää sviitin puolel.