oikee oli siis se et mie rippasin siel teltas ja kävin sit ottamas kuvan samaan aikaan siin ulkopuolel ja toi kenen puutsit siin näkyy on siis järkkäri ko on siin ovel ko liput sinne myytiin että vähän pensarahaa se ole mitään halpaa hommaa ajella pitkin maaseutuu ja siellä nimenomaan sitä pattyn riptiisiesitystä kaivataan ko emännättömii tiloi on paljon ja siellä kovin naisen läheisyyttä on vajaa. miulon siin samas yleensä toi pooakäärme-esitys mut nyt ei ko halusvat vähän huokeamman oli syrjäseutualueella tuo ja paljon rakennetyöttömyyttä joskus on jos selinel vaan vapaata niin se lespianshöy mutta se kallein. oma teltta minul on aina mukaan sinne mahtuu kaks kattomaan ja sit toi järkkäri yrittää tämän tästä mutta mie sen aina heitän ulos ei meinaa millään uskoa et luontoisetuihin ei kuulu shöy.

pisteet on nyt tasan maverikin ja isoarskan kans ja intruuderille säälipiste kans eli tilanne siis 1 piste kaks kertaa ja intruuderin 1-.

nyt on sit seuraava heti perään ennen viikonloppuu että saatte mietittävää mökille ko mänette ja siellä ikävä on taas se ilmapiiri ko anoppi kans tunkee joka paikkaan sen siunaaman rauhaa anna ja hirmu mäkätys ja mokkulan kans tätä selaatte ko mie vähän huonosti olen kans maisemis en sano minne menen mut viijen pisteen vihjeenä että siellä isot oopperajuhlat on kysyttiin laulamaan sopraanoa mutta en joutanu ko on ne kerpiilit ruokittavana pitää priosiroida elämäs tärkeet asijat kuten rakastajat ihan vaan raakasti jonoon laittaa ja keikyän herran kans sinne ko oli niin surkee koko alkuvuujen huonosti oli minul aikaa sinne keikyälle.

kysymys nro 2 kuuluupi: mikä eläin on kuvassa ja kenen se on?

1780390.jpg

kaksosanen on siis tämä lukijakysely ja tarkkana sitten oltava molempien osa-alueiden kanssa että ajan kans mietitte mikään hoppu ei ole oikee vastaus sitte maanantaina ja voittajat.