vaan en muista että mitä. kuuntelen ihan transsissa ko raadiost tulee juttu et nautinto on toiminnan toissijainen tuote. hirmu syvällistä. mie käytän tota joskus illallisel ko seuralainen tuijottaa syvälle miun silmiin ja hän sit et voiluoja tuota naista. se on myös FIKSU. tosin täs rupes nyt miul jotkuu kellot kilkattaa pääs et ihanko mein entinen joku miinisteri ois käyttänä tota sanontaa päästäkseen sen yhen hölöpirkon pikkareihin. ehkä mie en käytäkän. voip tulla isompikii hässäkkä siitä.

eettismoraalinen kosmopoliitti. herraisä miten ihmisen sivistyy pelkiistään kuuntelemalla oikeeta raadiokanavaa. tosin se on täs miun toimistos sijaistoiminto toi kanava ko suomipoppi ei kuulu. tääl ei kuulu ko raadio dei tai sputnik ja sit tää sivistyskanava eli valinta ei ollu kovin vaikee mieluiten pepe wilperiä kuuntelisin aamu on nii ihana et romanttinen olen sit.

mie teenkii täs loppupäivän sillee et mie noukin tuolt raadiost noit hienoi sanontoi ja laitan niit sit ripotellen sinne miun raaporttiin niist liikennevaloloist. paitsi et sitä ennen mie hyvät kuulijani julistan kilpailun. miult kovin kysytään yhteistoimintaa et kuulijat vois osallistuu soittamal ja sinne miun huokeaan numeroon ja täs tää nyt sit on:

kysymys kuuluu: missä kuva on otettu?

1778154.jpg

nyt siitä kilvan veikkaamaan saattaa olla et liian on helppo näin alkuun mut en tule hyväksymään vastauksiksi et naapurin pellol ko pitää olla spesifisempi toi paikka et sanotaanko viijen kilometrin tarkkuuvel. hyvä vastaus on esimerkiksi toi raision piuhanperällä tahi helsingin riukupolul toki kumpikan niistä ei oo oikein. mie laitan näit kilpailui sit täs ain ko jouvan ja viijen kerran voittaja saa sit viijä miut illalliselle.