autonkorjaajayrittäjäihailija haki vulvan, pani pensaletkun kuntoon ja toi vulvan takas. mie hällen nätisti hymyilin ja vähä veikistin ja annoin sen nurmolaisen johtajasihailijan käyntikortin et panee sinnen sitä laskua.

miulon tää niin siis delekoitu et nurmolainen herra maksaapi auton korjaukset. pyhtäälle menee ompelijalaskut, keikyälle pensalaskut * suuks siullen senkin petomies murrr* eri lähettäjänimellä ko eukkosa kovin utelias ja suoraan työmaalle on laitettu mut akkkasa lankomies siel lähettinä ja vissiin nii on katkera ko ei ylilähetin paikkaa nin akalle kaik kertoo mitä tulee mein postinumeroalueelta se pitäs kyl salaisuus olla mie saatan ehtoolla taas miun juristille raahen varviin soitella hän ihan kaik miun raastupa-asiat hoitaa taas talvella menen sinnepäin laskettelemaan ja maksan mitäniitänyt on rästissä ja vähän förskottia mielellään ottaa eisiinä mitään kiva on mies parta vähän mitä nyt raapii ei pahasti ja ruoveelle panen menemään visalaskun nyt tän kesän osalta son jaksotettu sillee et kesäkuukaudet ruoveelle loppuvuosi sit pudasjärvelle mistä tuliki mieleen et ne siun pinkit piksut löyty miun vanhan mersun tavarakontist ko siivottiin sitä myyntiin menee et mie sit tuon ko taas siel päin hän kovin tykkää niis petihommis. joka keskiviikko tulee uudet tulppaanit urjalast intterflooran välityksel mie tykkään kaunista on ko koko koti ja steve maddenin laskut impiöön oulun seutuville.

jonos on herra nyt riihimäelt hän innoissaan et jos sitä visalaskua ens vuujelle mie katon et mitä kirjanpios on onko muita ennen.

sau. hevosii moikkaamaan. kivat on.