mie sain hyvinkin vihjailevan tekstiviestin tarkkaa sisältöö en kerro ko hölöpirkko en oo ja tiijän et hymy valppaana koko ajan hiljasta on lehtialalla näin heinäkuussa et mielellään hyö miekii sevverta julkisuuden ihminen vaikken sinne sillee tyrky mut kyl mie henkee haukkosin ja en sano oliko nainen vai mies ko laitto ja oliko siin sit et ois lerssi kovana jossain päin suomee ei ainakan keskisuomen yläpuolel ja jos ois nainen niin periaattees vois olla vako kosteena vaiks uimarannalla siellä ihan selvä se koska uimassa käydään ja uikkarit märkänä ihan kenel tahansa.

mut sen mie sanon tohin kyl et saa miun lempidildo kyytii tänään sevverta pani veret kiertään ihan näin keski-ikäsel 28 vuotiaal terveel naisel niiko miekii olen.

enkä mie voi seline huomen känät ko neiti kevät kotoon ja sillo leivotaan pullaa ja paperinukeil leikitään miul toi jenna jameson paperinukke sillä vaatteit oo ollekaan sillee ottaa päähän ko oisin halunnu jonku oikeen seurapiiridaamin neiti kevääl hiltusen paris ja sillä nii paljo paperivaatteit ei vaatekomeroon mahu. sit jos tosin piiloo leikittäs ja mie mettään menisin niiko piiloon puun taakse ja läppäri elikkäs peesee mukana ja halpaa kuoharia ja siel mättääl oisin piilos korkeintaan sikarin savu sielt ja siellä mut sennäkee sitte. oun sen pitäny tolkun määränä et ko mie yksin kupeitteni hetelmien kans kotoon nin sillo ei pornoilla eikä varsin väkeviä nautita ko eioo sit kiva kompuroida portais ja kikattaa mielummin herraseuras vähis vaatteis ollaa hippaa.