osastonjohtaja kesälomil ja häntä sit tuuraamaan pantu hertta kovin kateellinen ikävä ihminen on pienet rinnat ja ohut tukka ei ole kaikki kauniita mie sen hyvin tiijän mut onko hänelt pois jos mie sit kaiken ihailun saan ja omil ansioil etenen sano toimitusjohtajakii mökil savossa oltiin joku viikko takaperin kehityskeskustelu oli yksityinen ti-ke ja panin vähän tuntei ylitöihin ko saunas meillä niin myöhään rapuja oli. toimitusjohtaja nimenomaan sano et kuule patty. hän mielissään miun elämänasenteesta ja työmoraalista ja onhan niitä saitsuja itse kullakin hänelkii se jokakeväinen flunssa makaa vaan ja särkee ja hän ihan näillä puheil vakipaikkaa mullen kunnalta kun tykkää niin siitä kun kerta viikkoon yleensä ollut ma-aamu hän perheviikonlopun jäljiltä tykkää rentoutua niin käydään hotellis kahvil monasti sämpylää kans sviitti ollu hän ei niin nookon nuuka rahasta varakas ihminen ja menee sit kunnan edustusmenoihin.

no nyt tämä hertta sitten räksyttämään että viime kuun matkalaskua kun hällen jätin kovin on utelias se on se oma elämä kuitenkin hänel aikas ykstotista sanaristikoi pääasias ja verhon takaa kyttää koiranjätöksist paikallislehteen kirjoittaa luulee ettei arvata ko nimimerkil ja hän sit hyvin ikäväl äänensävyl et kuule patty. hän ihan näin ystävänä ja työtoverina että onko nyt näin sovittu että ne lapsen vutisharkkoihin kuskaamiset voi kilomeetrikorvauksina kunnalta laskuttaa ja mikä se on tämä 3,5 kilomeetriä äsmarkettiin 8.7 son kuitenkin noi harkat neljä kertaa viikos ja niistä paljon kuluja tässäkii laskutettu heinäkuus pitkälti toistasataa euroa. 

mie sanon et eikö ihmisen uteliaisuudella ole mitään rajaa? mie teen parhaani et miun ja toimitusjohtajan rakkaus ja läheisyyssuhe salaisena ettei se julkisuus ja sit tää hertta kalkattaa ja kyselee. mie hyvin rauhallisena että kuule sie hertta. mie hajin äsmarketista kondomeit jos ihan on pakko sinun tietää hänel seksielämää ole ollenkaan arvaan niin on kiree ja kyllä oli hertal posket punasena hän salaa toimitusjohtajaan rakastunu näkeehän sen kun pikkujouluis kikattaa ja tukkaansa räplää mut ei saumaa mie tiijän. ja toimitusjohtaja nimenomaan kun herkkä on ja syvästi minuun rakastunu sano et pane sie patty kyllä kunta maksaa kun sanoin et pienest palkast pensa kallistuu ja harkkoihin on vietävä ettei tule se teini-ikä päällensä ja maalaa sit krafitei koulun seiniin ja tupakkaa salaa. nuorisotyötä mie teen ennalta se ei kunnalle paljon maksa ja mikä säästö.