mikä siinä on että muka niin hoppu ja kiire ettei sen siunaamaan rauhaa ja kuulumisia kirjotella kun emailiin sitten tunkevat niitä kikkelin kuvia että intaantuisin ja jotain elonmerkkiä ei tässä mikä hätä. lumeja tuli joku aika sitten reen hajin ladosta ja rupesiin siinä valjastamaan ko muistin että herrasiunaa eihän miula enää yhtään rekihevosta ole ko kaik möin ja arvidin tilalle ostin sillä mitään rekeä voi vetää nii on sutki peli muutenkii. sen perään sitten monen viikon vesisateet ettei enää jurpi ettei sitä rekeä.

työrupeama on kohtsillään loppu mie sanoin että ei vuosi riitä suunnitteluun ulkoistaavat nyt sen homman prasiliaan ja mie ilman kohta olen töitä. hyvä että on toi metsäläispentti joka tänne jäi niiko kesäkissa ei rouvansa pois raaskinu hakea hyvin pentti sopeutunu. marjat keräs syksyllä ja sienet hirvimetällä viimeksi kävi ja kaamee takapotka nyt pakkasessa joulutorttua köökissä tekee sisälle sen verta päästin. muuten ulkosalla tiijä mitä kirppuja siinä ruokotonkin on. ja parta.

mie koitan nyt taas joutaa ja kirjottaa ikävä se on kun niin moni itkeny itsensä uneen että missä patty ei voi elää ilman.