suomen ja viron väliltä on poistunut passintarkastus ja mitä jos marja nyt näistä raastupa-aikeista tietoisena yrittääkin paeta maasta välttääkseen lain kouraa? apua. miten tässä näin kävi, missä on hannu karpo?

nyt rajat seis, kaikki puomit kiinni ja tarkkailkaa lähimmäisiänne. epäillyn tuntomerkit: vaalea pitkä luonnonkikkara tukka, hoikka uuma ja kohtuullisen isot rinnat. toistan: kohtuullisen isot rinnat. peruukilla saa tuota tukkapuolta kyllä hämättyä mutta rinnoista jäät viimeistään kiinni hähhähhääää.

law and order. oikeus tapahtukoon. ei muuta. jatkan iltalehden lukua. seiska on tällä viikolla pahasti muovien sisässä, joten sen plärääminen ei onnistu. yritetty on. olen valittanut asiasta sisäasiainministeriöön, mutta ottavat tapauksen kuulemma käsittelyyn vasta pyhien jälkeen.

näin poljetaan katuojaan rehellistä teeveeluvanmaksajaa joka pienen tienestinsä lisäksi yrittää sivistää itseään maksullisilla aikakauslehdillä lukemalla niitä ilmatteeksi työnsä lomassa. kyllä sitä kohistaan kaiken maailman ameriikan persidentinvaaleilla ja muilla hömpötyksillä mutta entä tämä seiskalehden muoviepäkohta joka koskettaa varmasti useampaa suomalaista kuin hillaryn lausunnot?