et tyhmyys on jo tiivistynyt susan kurosen tapaisiin tyhjäpäihin mutta ei. ei pelkoa maailman loppumisesta. näitä näköjään tulee ja menee. meidän rahvaan huviksi. ehkä osa kansasta onkin syntynyt juuri tämän takia, huvittamaan meitä taviksia?

suoria lainauksia tämän "kohustripparin" haastattelusta:

Mikä sinussa vetoaa miehiin?

- Varmaan nuoruus, rohkeus olla naisellinen ja näyttävä. Kanervan viestien mukaan hän piti ulkonäöstäni ja sen lisäksi olin hänestä hyvin älykäs.

Oletko ollut Kanervaan yhteydessä tämän kohun aikana?

- Olen ollut, lähetin hänelle pari pahoitteluviestiä. Pyysin, että hän ottaisi minuun yhteyttä. Hän ei vastannut mitään.

Millaisia terveisiä lähetät Kanervalle?

- Kanerva kyllä tietää, että tämä ei ollut tarkoitukseni. Olemme kaikki tästä tilanteesta pahoillamme.

että semmottist. tää rippari on siis ihan ihmeissään siitä ko ike ei enää vastaa hänen viesteihinsä. onpa tosiaan kummallista. on maar kummallista. voiskohan siinä taustalla olla se johanna-dear että ike ei nyt millään haluaisi lueskella omia tekstareitaan enää minkän lehden sivuilta? voisko jopa olla?

saat anteeksi johanna jos tämä ei ollut suoranaisesti tarkoituksesi. sehän nyt on päivänselvää että juarulehdet tämän tästä ottavat yhteyttä meihin naikkosiin ja uhkasakon uhalla vaativat puhelimiamme nähtäväksi. semmottinen pohjois-korean meininki on näissäkin asijoissa. tämä luettaneen sinulle tuomiota julistettaesa lieventäväksi asianhaaraksi. et halunnut mutta ko oli pakko. polliisi kotoa haki, maijaan työnsi ja käsiraudoissa hymy-lehteen köijäsi. ei ollut muuta mahista ei. mie ymmärrän tuskasi. mut hei! kiva kun keikkaa piisaa *peukuttaa*