"Omalla tavallaan ihanaa et meille on suotu nää neljä vuodenaikaa. Mut tää talviaikaan siirtyminen on oikeesti ihan syvältä. Tässäpä sitten ainaskin puol vuotta eleskennellään ihan melkeesti pilkko pimeessä,auts. Hyvää pimeydessä on se, et kynttilät näyttää ihanilta vaik keskellä päivää ja mulla ainaski kuluu niitä tonni tolkulla täs talviaikaan. Olen edelleen iloinnu kirjan menekistä, kiitos kaikille lukijoille palautteesta - mut please, älkää soitelko mulle kännipäissänne, kiitos..

Tänne eteläsuomeen lunta odotellessa

Olkaa ihanasti siellä

HaliPussjaPai

Susanna Sievinen"

oolrait. jos näillä kirjallisilla taidoilla pääsee kirjailijaksi asti niin ööötuota missä ne kustantajat viipyy jotka pattya kaipaavat? etukenoa ei lasketa mukaan, son enemmänkin witsi.

ja onks tää niiko rajattu hetskumiehille tää kisa??? missään ei kerrota ohjeita tarkemmin. mä tiedän nimittäin et mullon kasa ihailijoita jotka haluis huutaa ton pattylle esmes ystävänpäivälahjaks mut eivät vielä kehtaa kun sit hirmu noloa kun lipunnouto -tilaisuudessa patty paikalle ihanasti ja upeesti ja sit sanotaankin et menes harakka kotios, tässä mitään lespoilua nyt haluta. että raastupa-juttua taas pukkaa.

vastauksia!!!. ennen en lähe töihin ko saan tähän selvyyden. että vauhtia ja horioppia ettei kokopäivää mene täs ootelles.