nyt mie luen häkkisuutiset ihan rauhassa iltasanomista ja harkiten ja palailen sit hetipaikalla ko vuntsin lähiajan taktitointia ton metästyksen suhteen. heipat.


Photobucket

täst mie nyt jokatapaukses tilaan het suurennoksen ja laitan miquelille menemään. otan semmottisen vähän salaperäsen otteen tähän keissiin enkä oo samanmoinen onnenonkijalumppu ko mitä varmaan muut vosut nyt ko vapaata riistaa haistavat. mie laitan juu ton nyt menemään ja tos kaheksan jälkeen soitan perään et tuliko meiliä ja arvaa kuka ja mitä päällä ja huijaan et korsetti ja saappaat vaan vaiks toden puhuakseni miula aina kotosalla villasukat ja pitkät kalsarit mut jannut jostain syystä haluu ain uskoo et daamit istuksii yleensä kotosalla ihme seksivermeet pykälässä. kaikki muut tietysti paitsi se oma vaimo.

juujuu siis palaan ihan kohta. olkaa valppaana herkemättä. kiva sana muuten toi "kilvan". onksse niinku kilva mitä ovat kehuneet? "ovat perseen kehuneet" olis samanmoista sijamuotoa. toi kilva on siis joku murresana jostain pohjanmaalta vai? ei pitäs tollassii miunkan laittaa mitä en satavarppina tajuu mut jostain toi nyt tuli. voihan se olla et toi kilva onkin joku mun kamppailuvosuvihollinen tässä häkkiskeississä ja nyt sitä tässä mainostan?? ei helvetti. onks mikään ministeriö nyt enää auki et tarkistan?