kuka voitti eilen 2-0? minä vaan kysyn. kuka?? *tuuletusta* mie olen ihan in laav pulkkiseen. näjen siittä märkiä unia.

seline on frendeistä paras: hää antaa ideoita eikä ees teostomaksua niistä kysele. mie teenkin siit liikenneynpyrästä kaheksikon. liikenne8 on sen nimi. jengi ajelee siel ynpyrää niiko geepeevormulakisois, sinne vois myyä mainospaikkoja, suomen tivoli sinne toiseen ynpyrään keskelle ja joku kiva pieneläintila toiseen. vihdin ideaparkit jää kepeesti kakkoseks tälläses innovatiivises ajattelus. tietyst jos siittä ynpyrästä tekee vutiskentän kokosen nin siellähän voi kähevästi sit pelata vutista, vaiks noit mm-karsintoja. kahella kentällä yhtä aikaa ja siinä säästyy aikaa & rahoja ko samal lipul molempii matsei.

tarttee varmaan rientää taas paikalliseen lyhyttavarakauppaan kattomaan parempaa kolttua ko innovaatsiopalkintoa tästä taas. mut patentti on miun änyyteenyt eli turha ruveta kopsaamaan toisaalle. tai mie murisen.

ästeeteen on sitten turha ruveta penkomaan tästä mitään taustarahotuksia tai muita kepulikonsteja. mie sanon täs suoraan teille et minkäänlaista tukea en saanunna kakkoselt enkä vallan kehittyvilt maakunnilt suomesta. ainova tuki on tullut kelalta kerran kuussa ja se on näinmeidänkesken siis mukamas lapslisän nimellä ko kuukausittain tilille niiko esmes tänään ettei verontarkastukses ikävästi siellä isot johtavat miehet kiikkiin ko heillä niitä pattyn palveluita on ihan vip-kortilla ollut jo alun toistakymmentä vuotta kun sillon nuori ja nätti olin ja herrojen kans marjassa tämän tästä mutta tästä ei tosiaankaan sen enempi ettei lehdistö saa vihiä ko lupasin hiljaa olla. ja jos joku toinen sitten kiinnostuu näistä vippieduista niin reippaasti ja rohkeasti yhteyttä vaiks ihan sihteerin laitat ensin inkoknito soittamaan ja kivasti on tää kuukausilaskutus hoitunut että vaikka "nuohousmaksu" siihen menokohtaan kirjanpitoon. nää on kaikki niin tapauskohtasia ja sovittavissa joustava kun olen. mutta sanotaanko näin että hyvin on paljon tyytyväisiä käyttäjiä ihan amerikoita myöten ja tossois esmes heti kahen viikon päästä tiistaina yksi peruutusaika vartin yli kun hänelle tuli rouvan veljenpojan rippijuhlat ja pois ei voi olla ja sitä itkeä tihuuttaa nyt isomies. "jäsenmaksu" on toinen joka kovasti on käytössä ja ihan "metsän uudistus" esmes tuolla läntisessä suomessa kovin on suosittu.