pääkki tyhjäksi ja kissat pöydälle perkele. aamulla repesin. hieman holtittomammin kuin olin ajatellut, kylläkin. siitä vähän paha mieli. mutta sainpa sanottua asiani.

annoin siis "esimiehelle" palautetta. jotenkin toi mittari näytti jo sen verran punaista. sanoin että

  1. en pidä siitä että työpaikalla moititaan toisia selän takana
  2. enkä siitä että työhommat on suunniteltu niin että silloin kun ei ole asiakkaita, on henkilökuntaa niin että päät kolkkaa ja kun on asiakkaita tupa täys niin ei ole henkilökuntaa (kuten viime lauantaina)
  3. enkä pidä siitä että joudun viettämään suuren osan työajastani lorvimiseen. olen asiasta huomauttanut aloittaessani (kolme kuukautta sitten) että joko a. teen hommat päin helvettiä TAI sitten b. hommia ei yksinkertaisesti ole jolloin aika menee omatoimisen ajanvietteen keksimiseen. ehdotin tuolloin että koska en ole kuukausipalkalla, voisin tehdä näitä oikeita röitä sen aikaa kun niihin menee (jos oikeen hitaasti etenen niin neljä tuntia on ehdoton maks) jolloin saan tuntipalkkani sen mukaisestikin. minua nimittäin RASSAA suunnattomasti tämä jonninjoutava vetelehtiminen
  4. kysyin nyt aamulla että onko työnjäljessäni moittimista. ei kuulemma ole. sanoin että vetäsin eilen tunnin tirsat muilta piilossa (mikä onkin totta. olisin vetänyt kahden tunnin tirsat kevyesti, mutta joku pääsi yllättämään melkeestään rysän päältä...) joten töitä EI ole kuten olen jo aiemmin ilmoittanut.

 

esimies saa nyt siis pohdittavakseen kaksi eri vaihoehtoa: joko a. haen sairaslomaa lopputyöajaksi (tämä ja ensi viikko) TAI b. teen työt aamuisin loppuun ja häippäsen sen jälkeen koska edelleenkin lorvin mielummin kotona ilman palkkaa soffalla kuin täällä työmaalla (ainaisessa kiinnijäämisen pelossa) ja saan palkkani oikean tehdyn työn perusteella.

Funny-Posters-316-GVAZ59XX3D.jpg


että näillä eväillä tästä eteenpäin. kyllä helpotti. mutta kyllä se otti koville. esimies on viittä vaille eläkeiässä ja jos jtn inhoan niin live-elämässä toisen mielen pahoittamista. olin nimittäin arvellut että esimiehelle ei ole luotu niitä jaloja ominaisuuksia joita tarvitaan jotta kielteisessäkin asiassa nähdään että "asiat riitelevät keskenään, eivät ihmiset" eli hän ottaa nämä yllä mainitut asiat itseensä kohdistuvana moitteena ja haukkumisena. mikä tosin osittain onkin totta sillä hänellä on uskomaton taito ja halu nähdä muissa ihmisissä negatiivisia asioita ja ominaisuuksia ja varsinkin levittää niitä eteenpäin.

äsh. olisin TIETYSTI voinut tämän jäljellä olevan kaksiviikkoisen olla duunissa muina miehinä ja sulkea korvani näiltä epäkohdilta, koska tätä jaksoa elämässäni ei tämän enempää ole jäljellä mutta jos joku kuulijoistani on joskus työskennellyt ahdistavassa työilmapiirissä niin hän tietää että joskus nakki napsahtaa ja se on sitämyötensiinä.

osa kuulijoistani on ehken huomannut että pyrin pitämään omassa elämässäni hjuumorin ja positiivisen ajattelun päällimmäisenä ja tällainen nekatiivinen työilmapiiri saa kyllä nopsasti omaakin asennetta kiepsahtamaan nurinkurin mitä en MISSÄÄN NIMESSÄ halua enkä aio tehdä. ihan isse olen asijan ajatellut näin että lapsilla on ainoa sija pattyn elämässä tuoda sitä nekatiivista enerkijaa (ajoittain, ei suinkaan aina) koska hyö on lapsia ja tietynlainen kapinointi heijän kehitykseensä kuuluupi -vaikka monesti sitä miettiikin että saapkohan siittä oman pienokaisen kuristamisesta kuitenkaan muuta ko nuhteita ja rikesakkoa? varsinkin jos asiaan liittyvät taustekijät huomioon ottaen ("KAIKKI MUUT saa valvoa yhteentoista ja kattoo telkkuu! KAIKKI MUUT saa pelata tietsikalla yöt läpeensä!") mikään muu kuin kuristaminen ei ole ko tilanteessa ollut millään muotoa mahdollista ja äiti näin tehdessään on vain työn raskaan uuvuttamana ja perinpohjin nassutukseen tympiintyneenä katsonut toimintansa ainoaksi oikeaksi ratkaisuksi.

oliko tuossa virkkeessä mitän tajua? jaksa ees lukea sitä enää.

täytyy tilata isselle otsaan tatuointi "nyt on pinna lyhyt, älä jaksa". ja leikata otsatukka niin että kun tilanne lyö päälle niin tukka pinnillä sivuun ja tatska näkyviin. eivät voi väittää sen jälkeen ettei olis varoitettu...

**************************************************

VITTUMIEVETÄSIN äsken vessassa käydes pikkarit varkkujen vetskarin väliin ja ne ei lähe irti sieltä. ARGH.................