dodii kansalaiset meedbörjäre. mondei elikkäs maanantai ja räntää tulee. rekikeliä meinaa pukkaa, tosin vaan puolinaisesti. viitti viel rekee raijata ladosta ko lunta on vasta 1/2 senttiä.

perjantaina olin tosiaan niin ilonen että vetäsin pullollisen punkkua napaani sillä seurauksella että nukahdin koiraeteiseen. mein eteinen on aikasteen sotkunen, ko son se paikka minne asti sakemanni saa tulla ko en viitti sen jäljiltä kurasia sotkuja siivota koko huushollista. noh, eteisen matto on sitten aikasteen kuranen ja varsinkin kusinen, ko pikkukoinalla oli meille tullessaan se tapa että se pissi koiraeteisen matolle ko ei viittiny ulos asti mennä. mattoo en ole vielä viittinyt pesulaan roudata ko teen sen sit ko toi oppii sisäsiistiksi eli joskus siinä vaiheessa ko muutetaan.

tällä kusisella matolla vedin sitten alkuillan nokoset koska mullon joku epäinhimillinen tapa käydä tositosi känis aina jonnekin tositosi ihmemestaan koisimaan. yleensä vessan lattialle poski vasten viileää kaakelia mutta jostain syystä pidin nyt perjantaina koiraeteisen kusista mattoa huomattavasti miellyttävämpänä paikkana käpertyä sakemannin tavoin kerälle ja nukahtaa.

sitä ennen olin luvannut pienokaisilleni seuraavaa: neiti keväälle 300e sitten kun hänestä tulee täysi-ikäinen ja esikoiselle 350e arvoisen kuulapyssyn. he tästä kiitollisina olivat sitten -kuulemma luvan kanssa- piirtäneet mustalla tussilla äitin kämmenselkään hämähäkin väärinpäin. tai siis esikoinen sen piirsi ja kun tiedustelin aamulla että mistä hän on moisen riettaan kuvan oppinut taiteilemaan niin kuulemma jo tokaluokalla isommat pojat opastivat kuvaamataidon tunnilla. opastin jälkikasvuani sitten että seuraavalla kerralla piirtävät äitille spriiliukoisella tussilla veikeät hitlerin viikset nenän alle niin eikhän opi olemaan rötväämättä sen punaviinin kanssa.

enisvei, siitä olin ihan iloinen että neiti kevät (varttia vaille kahdeksan vee) näki nyt ensi kertaa äitinsä juopuneessa tilassa mikä ehken toivonmukaan tarkoittaa sitä että meillä ei ole tapana juopotella lasten nähden, tai ollenkaan. tai sit on mut salaa? emmietiijä. noh. juteltiin siinä sitten aamusella että on perheitä missä vanhemmat on ympäripäissään tämän tästä ja se ei ole kivaa lapsukaisille ollenkan.

jokatapauksessa lupaamiani rahoja ja investointeja tässä nyt sitten pohdiskelen ja mietin että miten saisin ainakin sen kuulapyssyn hankinta-aikaa pidennettyä jonnekin pitkälle syksyyn..... mitäs läksit nii kerta?