nynne sosijaalidemokraatit ja muut kateelliset on ottaneet nuo vaaliavustupennoset oikeen suurennuslasin alle ja mie piän vaatekomeros vahtia et millon hyö hokaa et kehitystä suomessa on maksanna mathewin kenkäkauppalaskuja ko mathew miuta vallan tos syyskesäl piiritti mut miuloli aikasmoinen hoppu noitten heinähommien kans ko heinäkuus yleensä mut sillon oli kauhiast tekemist ko ruotsis asti kävin risteileimäs solvallas vaiks eiku sehän oli jo kolome vuotta sitten emmie ny miusta mitä mie touhusin viime vuanna mut enisvei niinjasitäpaitsi se solvalla-keimihän on toukokuus et mitä sillon tekemist heinäkuun kans auta seline ko sie ain kaikkeen selitykset hyvin teet. eihyvänen aika sentäs.

vanikuvaks laitan nyttemmin ratsikuvan jonka olen saanunna reinolta jo aikapäiviä sitten mut nyt vasta muistin ko vaniposti tukos ja sitä siivosin.

Photobucket

et siin patsy hyvin istuvis ratsipökis. sau. 1-1 eilenä maaottelu ja kyllä oli nin tahmeeta touhua et nukahin. nyt jotain menova ja meininkiä tohon vutistouhuun paksteri et vaiks omia maaleja vaihteeks tuunaisitte mut tollasta jaxa kukan kassoa. mut vähänkö pikkarit kostu mäenpäälle VÄHÄNKÖ. miekatoin et herrasiunaa siellon prasilian poika tai ainakii ronaldo suamen maalil ja hällen mie vanipostia kyl laitan.