kaikista paras terapijakonsti kaikenmoiseen vitukseen ja vastoinkäymisten läpikäymiseen on veeseen täydellinen puhistus. siähen ko viel yhistää mielumusaa kuten 70-luvun frediä, donna summeria ja kai hyttistä nin kyl on niin henkisesti tasapainonen olo taas että on kun ois ollu viikon hengellisellä puhdistautumisleirillä.

pattyhan on kuten rakkaat kuulijani tiedätte kirurkin homman ohella myös yksityisyrittäjä elikkäs "trust me, i used to be a lawyer". viime aikoina -kun kerran pankkiriisistäkin on kutakuinkin selvitty löröt pöksyssä- niin on pukannut tuota lakimieshommaa hiljasenlaisesti joten ilmoitin kirjanpitäjäni (ö kaunttö) välityksellä että alvia on ihan turha tästä tuvasta enää kysellä joten verovirkailija käytti varmasti monen monta virkamiestuntia tämän asian läpikäymiseen ja teki siitä sitten lainvoimaisen päätöksen (jossa tosin on valitusoikeus - tietääkseni?) ja palautti minulle oikeen virallisen kirjallisen päätöksen kera kuusi euroa seitsemän senttiä (6,07e).

rahathan oli siis tilillä panona tänä aamuna ja lopun päivää tässä tänään vietänkin matkakatalookeja selaillen että minne kasinolle lähden panemaan niin sanotusti tilin sileäksi.

pääsiskö saatille? minä kysyn ihan suoraan että pääsiskö saatille? neiti, entä tuo nakkipuoli?? (vesa-matti loiri "saiskos pluvan")

*****************************'  paipai ***************