että vuoden typeryys-titteli olisi hellinnyt selvällä äänten enemmistöllä s.sieviselle mutta täytyy taas todeta että suuussan ei petä. vaikka menis sitten saatana vimosetkin siemenperunat niin suussaniin voi luattaa. hyvä niin.

joku vois jokus näille suussaneille kertoa että toinen ihminen ei pysty pilaamaan toisen ihmisen elämää jos ei itse sille anna siihen tilaisuutta. pattyn elämää ei nimittäin ole vielä pystynyt pilaamaan ei mathew vanhanen, ei suusssan kuronen, ei miquel häkkinen eikä edes hirmulauma entisiä boifrendejä mut ehken toi tollanen ominaisuus (vikahan se ei suinkan ole vaan ominaisuus) että joku tulee ulkopuolelta ja pilaa toisen henk.koht. elämän onkin niin vaativa prosessi että tälla pattyn kansakoulupohjalla siihen ei vaan yksinkertasesti taivu. juu näin son oltava.

suussan on pienen ihmisen asialla ja puolustaa rakkikoiran tavoin kaikkia yyhooäitejä. harmi kun mie en ole enää vissiin yyhooäidin leimalla varustettu ko naimisis olen mut vois hän silti kyl minuu puolustaa sillee takautuvasti? et esmes vuosina 1996-1998 ko en ollu naimis ja yyhooäiti oli tää siviilisääty niin suussan nyt puolustaa vuonna 2008 minuu takautuvasti? kyl nois yyhooäiti-jutuissa joku kuluttajansuoja on oltava ja takuuaika et selkeesti toveri suussan kuronen myös pattyn asialla.

otankin tässä nyt hetimiten sellasen asenteen ja taktiikan et suussanii en moiti ko kaveriksi hälle pyrin, ihan ystäväksi asti et saan sit hältä niitä vinkkei ihan vahinkos et mistä se mathew oikeesti tykkäs ja oisko hyvä olla saumasukkaa vai josko kuitenkin mathew enempi sukkahousujen ystävä? ihan mieletön plääni!

selinelle jätän nyt taas hetkeks ton miquel häkkisen ko sillon aikaa vuntsia sitä jutskaa ja kahden rintaman melskeissä tässä siis ollaan. selinel ei ole ollenkan niin vaativa tää työrupeama ko mulla ko miljoonien autoilijoiden henki on nyt mullakin hyppysis ko näit liikennevaloi. ensin mie olen kyl aatellut lanseerata tän uuden liikennevalokamppiksen tonne tsadin seudulle ko siit kätsysti vois samal kävästä eduskuntatalol luntsilla ko siellä kuulemma evukkaat hinnat ja saisin siinä sit kivasti työn ohessa (t.o. on lyhennys siitä) urkittua mathewin kalenteritiijot ja ehken siinä supateltas kahvitauol kermamunkkien takana vähän intiimejäkin juttuja hänen kanssaan.

juu tällee tästä etiäpäin. mielettömän hyvä viilis on ko saa suunniteltua kunnolla tekemiset ja meinaamiset. hyvin suunniteltu on ko pivot puussa sanoo vanha kansakin.

reilusti vanittamaan mathewia tän harakan hyökkäyksiä vastaan. mie olenkin sille suussanille sellanen katala mukamas-frendi et puukotan hetpaikalla selkään ko vaan tilaisuutta pukkaa. mut kyl pattynkin paatuneesta sytämestä joku kohta heilahti ko suussanii nin kovin säälin tän tulevan oikeudenkäynnin takia ko nyt huomen se vanha rakkaus taas revitään auki ja antasvat näinkin pyyteettömän pitokokkiyrittäjäyyhoon ko suussanikii on niin olla ihan rauhas. läskit jäi taannoisella laivamatkal sinne tallinnaan mut syvä haava sytämes on nii ylen kipeä asija. mie taijankii tehä parit panderollit samal kertaa. toises kannatan mathewia ja toises suussanii ja ain sit sitä panderollii sinne telkkuun päin et kumpi on johos.