voi olla näin huanomuistinen? mie ihan rauhas aamusel töihin mänös ko vikassa kurvissa mie sen muistin: herraisä nehän oli ne veronpalautukset ja maataloustukijaiset tällä viikolla maksussa ja mie täällä ihan muina miehinä ajelen ko shöppäämäs pitäs olla ja kenkää ja korua hakemas ja äkistee uukkari ja kirkolle takas.

sevverta män maitohapoille shöppäämises et täsä istun kahvilla nyt ja työpaikkalääkärille soitin et laittaa sen sairaustodistuksen taas valmiiksi mie tos neljän jälkeen sen käyn hakemas hänen kanssaan sit herkkä hetki siin toimistolla ko on sairaanhoitsut ja muu toimistoväki pois lähtennä laittaa sit siähen et äkillinen mikreeni.

veikeästi mie olin vanipostia taas saanu terveisiä sinne tuusulaan "Moi! Olisi kiva tavata" hän kirjoitti nätisti ei liikaa tekstiä siinä jaksa lukea kun joskus monen sivun artikkeleita mie laiska olen. mie tulen sinne tuusulaan täst seuraavaks ja ootat minuu siin siwan kulmil vartin ylitte piät rennosti puvuntakkia sillee olkapäillä niin tunnistan siut mersun kans ottoautomaatin vieres minul jotain kivaa on päällä sillee helppo ottaa pois ei mene kauaa.