en lyö lyötyä, ike-dear, mutta sanonpahan nyt kuitenkin:

jos daami kekkaloi kaikelle kansalle tuunatut ryntäät puolipaljaina, käyttää 80-luvun diskomeikkiä 24/7 ja yrittää (huom! yrittää) näyttää seksikkäältä vaalennetussa irtotukassaan niin mitä ike oikein meinasit ja luulit? että daami pyyteettömästi on ihastunut itseään kolme kertaa vanhempaan, jo parhaat päivänsä nähneeseen häntäheikkiin VAI kuitenkin kenties hakee arvelluttavalle ammatilleen lisätienestiä? juuri näin ike. ei tarvitse olla kummoinenkan vilinä pääkopassa korvien välissä kun oikea vastaus löytyy ilman sen suurempaa särkyä ja kipunointia.

käsi sydämelle. ehkä paikkasi ei KUITENKAAN ollut edustamassa maatamme ulkomailla. kivaahan se varmasti oli mutta aika aikaa kutakin. sinä olit nyt tyhmä ja täysin kikkelisi vietävissä. ilman sen suurempaa draamaa, näin siinä kävi.

ja kyllä. olen keski-ikäinen, suhteellisen pienirintainen (c), himpun verran jo rypistynyt menneen ajan kaunotar ja kateellinen kyllä. jos tarvetta riettaisiin kikua kohottaviin tekstareihin tulee niin enkö minä ole sanonut sen sata kertaa että tännepäin. mie en ole hölöpirkko (väittää kerttu mitä muuta tahansa). kyllä miekin osaan (työsuhepuhelimella) laittaa varsin eroottispohjaisia ja ohjailevia viestilöitä mut miusson se hyvä 1/2 et miulei ole mitään tarvetta kohista niistä sitten jälkikäteen minnekän suuntaan. korkeintaan kavereille kerron ja mein vosu-kerholle mut se jääp sit siähen.

mitäs läksit. mie olen nyt ylen ylen vihainen siulle.