nyt on kyl vaneilla ja haneilla ollu hirmunen hätä et missä patty? soittivat nimittäin lääninpoliisistakin että hyö ruppee kohtsillään päivittämään tätä vaniplokia jos patty ei jouva ko hätäkeskus ihan tukossa.

miulei oo mittään hätää. mie olen vaan ollunna nin kiirus. on toi kunnan liikennevalojutska josta siis saan mitättömän pientä kuukausittaista korvausta ja sit tää remondimuuttohässäkkä ja tyttöystävähäslinkiä kans ihan vähän. patenttitoimistol istuin koko eilisen päivän ko siähen condomconsulting -selinehommaan sitä patenttia mut soli kiinni ko oli niin piiiiitkä perjantai. sitä men kans ymmärrä että ko meillois vihdoinkin aikaa meillä kunnan työntekijöillä hoitaa noita omia hommeleit eri virastois nin sit nekin on kiinni. vois jotenkii porrastetusti hoitaa nääkin hommat et vaiks kuntien työntekijät aakkosjärkäs pitäsvät noita kirkollisii pyhii lomina ja sit loput ois töisä et ne alkupään ihmiset saa noi asijansa hoidettuu ja sit ens vuonna taas toisinpäin. ja muutenkii onks tässä nyt mitän järkeä ko kaikki hösöttää jonnekii lappiin ja kaameet ruuhkat ja junat ihan täysiä ko KAIKILLA vapaata samaan aikaan?

mie taijan kävästä het maanantaina hakemas tälle idikselle kans patentin.

hajareisin olin tositositosi pitkästä aikaa eilenä kans elikkäs ennenkö tuhmia aattelette nin ihan ruunalla männä huristin pitkin peltoja ja (yksityis)teitä. kyl oli nin mukavaa.

nymmie lähen hakemaan maaliva ja käyn kulmakarva-analyysis et olen taas hualiteltu. mie olen ollunna salakihlois täs viime kesäst asti enkä kerro kenenkä kans ko kerttu nimenommaan kiälsi et sinne plokiin ei sanaakaan mut mie nyt jokatapaukses lähen valkkaamaan poordia ko hän siis salakihlattuni kaipaa makkariin semmost tyynen rauhallista otetta sitä viidakkoseksiä varten.

puss *********