tää unohtu kysyä ko hävis jo viikonloppuna.

Sinä kysyit:

Misson mun kulmakarvavärikynä?? missä?? kerro heti, pitäs olla jo kirkolla. apua.




Oraakkeli vastasi:

Kirjaston vessassa eilen, nähtiin se Pekan kanssa.


mut nyt se tiijetään. lumpustelee kadonnut. semmonen kulmakarvakynä on ko  omistajansakin. mutta kuka vittu on tää pekka????


Sinä kysyit:

Kuka vittu on tää Pekka????




Oraakkeli vastasi:

Punk-tyyppi.


siis pelle miljoonan kanssa kirjaston vessassa on mun lankomen kulmakarvakynä???

eijumalauta. tää ei jää nyt tähän.


nyt en jouda paneutua tähän pekka-hässäkkään enempiä koska lähden käymään uudella työpaikallani. aloitan nimittäin kaupungilla pääliikennevalosuunnittelijana (headtrafficlightscommanderboss) ensi maanantaina ja täytyy käydä sisustamassa sitä ennen tyähuone. rakentaavat pattylle oman tyähuoneen ettei tarvi rahvaan kanssa istuskella kahvilla josta on pelkästään huonot kokemukset. suunnittelen siis kaupunkille uudet liikennevalot ko toi iänikunen punanen-keltanen-vihree on tullunna jo tiensä päätökseen ja jotain 2000-lukulaista siihen saatava. marimekon kanssa alotan enshätiin neuvottelut josko unikkoa mutta siinä on nyt sekin vaara että sekin on jo vähän laaast siison ko sitä unikkoa on jo jokapaikassa (ei tosin kortsuissa mutta ehken sielläkin jo kohta?).

pääsen tässä duunissa nyt ihanasti toteuttamaan itseäni, enempi ko siinä kirurkihommassa koska soli kuitenkin aikas tavalla säännösteltyä. ehkä mietiskelen että niitä valoja vois olla vaiks enempikin ko ne kolme? ja vaihtuisvat sit kivasti vaiks vuodenaikojen mukaan et kesällä heleämpää kuosia ja syksyllä taas noita kivoja havumetsänvärejä. hmmm...... mä luulen et tää on mun ala. tää on se juttu.

ja eikun paulikin kahvimainokseen seuraavaksi.

sii jyy siis leitö.

pusss.