kävästiin tänään toista kertaa ison kaupunkin tsaina sentterissä ko viimeksi sieltä tarttui matkaan ne lipokkaat vaiks oli lakko päällä. tällä kertaa shöppäsin tyttärelle aivan ylimakeita blingbling-kuteita ja KORVIKSIA klipsillä. kiasus sitä säihkettä! tyttäret pitää opettaa viimestään ekaluokalla siihen että hieno nainen ei kimaltele eikä keimaile vaatteilla koskaan liikaa.

toinen ihana ja mieltälämmittäjä jutska oli tietty arsenalin voitto tänään tottenhamista. mie vanitan arsenalia ihan kypällä nyt kolmesta syystä:

  1. niitten maalivahti on ihan sairaan hyvännäkönen
  2. niitten kapu on ihan sairaan hyvännäkönen
  3. niitten värit on ihan sairaan hyvännäköset ko non samat ko mypalla

Photobucket

eilen oli koululaisten joulukirkko. en nukahtanut tadaa. kirkossa oli ihan miellyttävä käydä pitkästä aikaa jo senkin takia että sessio kesti vain puoli tuntia. ihailin komeaa kirkkoa, joka on rakennettu ennen itsenäisyytemme aikakautta ja edustaa jugendia. vielä makeempaa olisi jos luterilaiset kirkot olisi yhtä upeita kuin ortodoksiset! luterilaiseen uskontoon kuuluu ihan liikaa vaatimattomuus. lisää blingblingiä siihenkin niin saadaan takuuvarpisti kirkkoon kuulumattomat taas takas ruotuun.