emmie teittijä ole unhoittanut. sitä nyt on ollunna vähän kiireitä ko olen puhelintani selannu yökauvet et oisko se ike kuitennii miullekin niitä tekstareita laittanna. jokunen on nimittäin tullunna priipeid-numeroista ja aikas rohkeita on ehdoteltu. miehän en näistä lähe lehdille laulamaan, mie olen tolkun nainen eikä miuta tollanen pintajulkisuus kiinnosta. ko mie sinne julkisuusruljanssiin lähen nin mie lähen sit ihan omin avuin enkä säälittävästi yritä ratsastella jonkun nimekkään ihmisen kannoilla. ei ei ei. mie olen isekin sen verta hottia kamaa et ei ole tarvis.

Photobucket

mut vielä on himppasen epäselvää parin tekstarin lähettäjä. "kivat kikkarat" laitto joku viime kuussa. oisko hää tarkoittanut miun rastoja vaiko ihan päässy joskus unessa tiiraamaan miun intiimien paikkojen pöheikkötilannetta? en tiijä niin. toki täytyy myöntää että pöheikkövaiheeseen aina ajoittain tuo kyl päätyy mut ei siittä tarttis vittuilla mulle tekstareissa ko arka asia muutenkii.

mut iloasia on se et kävin lauVantaina kenkäkaapas ja kappas vaan siellä oli dumondin korkkareit alennuksel ja koska ei ole lakko päällänsä nin ostin kesäkorkkarit ja niihin sointuvan kesäkassin. ja neljä deeveedetä kummelia ettei käy aika pitkäksi.

nonytmie unohin sen toisen tekstarin. hetkinen selaan sen puh.elimestä.