rakkaat kuulijani -mie jouvun nyt olemaan tän päivän evakos. tulivat het aamulla ennen ylösnousua miun työhuoneeseen herrat. kuiskivat et on tullu kenkää kepun ohviisista josko pattylla tuolinsyrjää ko Yleisten Yhteiskunnallisten Asijoiden (yya) -yhistystä pukkaa ny kovin päälle. kunalisvaalit tuloillaan. mie siihen jotta tokkiisa täälä sen verta tilaa on pannaan kaihtimet alas ja mie en tiijä mittään ko nin sovitaan ja käteistä antovatten sevverta et jos patty on hyvä ja vähän kenkäkauppoja tän päivän ja jos enempi laskua tulee nin hyö hoitaavat ko hiljaa olen enkä mikän hölöpirkko sen tietäävät.

että tätä se miun uneni tiesi. täsä ny sit jalka ovenraos ja mie siihen et kohtuulliset on korvaukset huoneesta et jos hyö kahvin päälle dominashöytä nin mie tulen kyl niiko ekstrana. panen täs menien koin kautta ja otan piiskat ja pyykkipojat sieltä ko jäivät vallan miettimään et josko sen pullan sijaan pattyn shöytä. mie olen herkeämäti valppaana jos tekstiviestiä piippaa.

ja sevverta köökkiasijaa että:

jos vakuumipakattuja hk:n hanpurilaisia (neljä tsipaletta eurolla) ajeluttaa mersun takapenkillä kolme päivää kesällä vallan ko lämmin on ja parkkeeraa sit aurinkonpaisteeseen nin menevät homeeseen. muista merkeistä en tiijä et jos ois vaiks tojota korolla et onko sama mut -84 mersus nyt ainakii. et en suasittele. jos syyvä meinasit nimittäin etkä pelkästään ajelutustarkotuksessa kaupasta.

nymmeen. sau.