jösuksen perhana ko tääl käyp väkeä. tähänkö nää kaik veronmaksajien rahat mänee ko mie tiijän omast privalaskurist et kovin paljon on klikkauksii sielt evuskunnast ja pääasias täysistuntojen aikaan? toki mie ymmärrän sen enkä teit siit moiti pois se minust et ei niit jorinoit jaksa nukahtamati kuunnella mut onko toinen vaihtoehto sit salaa lukee tätä miuta ja ehken pikkasen sit se pöytäkii siin sit kolahtaa sielt alakautta ko kopsahtaa puolikovaa kikkelii ko aikas rohkeita ajoittain tiijän kyl mut son toisaalt et lupamaksuille on annettava vastinetta. ja sit täysistunnon jälkeen pattyn puhelin koval rasituksel ko heillen vähän lirkuteltava ko soittoajat olen aakkosten mukaan porrastannu ja pääasias vartin aika jokkaisella paitsi mathew jos soittais nin kyl mie hällen puolta tuntii varaisin mut hänel nyt se sirkka ja se mikä miuta täs nyt risoo on se et miun epäpätevän kirjanpion takii miquelkii jonkuu ulkolaisen kottaraisen kans vaik mie tiijän et hää kovin miun perään näkihän sen ny jokahinen. ai still laav jyy evribadi. senko piätte mielessä nin hyvä on.

sen tuhannen häslinki nyt näitten saappaitten kans ko hyö poliisista päivää että pätkähti mustalla maijalla hakivat koko kaapin tyhjäks ja mie eilenä jo kyselemään et oisko miten mahis takas saaha ko juhlaa pukkaa viikonloppuna mut kuulema ei ko heillä poliisijen kevätkarkelot ja siellä kovin jalassa tahtoovat pitää. samaten toi beibidoll-mekkonen on siel ja pari peruukkia. ja kirjanpion mukaan ainakii neljät sukkanauhaliivit.

rikkonaisina jos tulevat takas en minä sitä sillä etteikö maan etu taas vaatis mut korvauskäräjille lähen varmana. mie jouva ostaa ain uusia ja pääjohtajankii rouva kuulema jo ihmii kovin kun visa-laskulle boutikue loon´geriin ostoksia ja rouva niit nähny ikään ja vaiks näkiskii nin hyisemmossii riettaita päälleen vetäis ennen taivas putovaa niskaan hän mikän hutsu ole.

mut mie jatkan ny verokalenterin selausta jos sieltä mathewille ja miquelille korvaavaa poikamiestä. miul sevverta hyvät suhteet kaikkien pankkien johtotahoon on et jos kenen tilille isoja summia nin vaksilla saan tiijon ja puhelinnumeron vaiks sen skop:n kans kävi vähän sillee et mie förskottina sinne luonnon luottokortilla maksoin ja saamapuolelle täs pankkikriisis jäin ja oikeuves ko saamisia hain nin heittivät pihalle ja hänkin siellä hatun sisäl lymys et ei oo kuulema ikään moista akkaa nähny ja mie et kuulesie senkin ketale. mie julkasen hetpaikalla nekii vaippakuvat siusta ko miun köökkimekos sillon suvel ja irtoripset. hää siihen että kiristystä ja pläkmeilin ja sillo lens pattyparka. laki ja järjestys.

ja sit perästäpäin soittaa ja itkee et oma akka käski ja kaik mänis puoliks jos ei hyvän sään aikaan lopeta ja mie helläsydäminen ko olen kovasta ulkokuoresta hualimati nin kaik annoin anteeks ja helliin suudelmiin siihen sit loppu.

nou haard fiilings.  nysse menee taas. sau.