tuli tossa ihan illan elokuva elikkäs filkkatarjontaa katellessa mieleen että en ole tainnu kertoa kon toi kipsonin mel soitteli tos jokunen vuos takaperin ja sano jotta pattydear kohtelias mies ensin tietysti kuulumiset hau duu juu duu änd hau aar kids änd hasbönd änd vot voos joor hasbönds neim tis jear ja siellä kovin on tapana että käydään siinä sitten koko suku läpitten kohteliasta on paikallinen tapa ettei suoraan asijaan niiko esmes toi reijo ko soittaa niin ens0äse2s -a42a4ttaa kaamee meni toi num lokki päälle ko nin tohkeissain taas olen siis reijo ko soittaa nin suoraan menee siinä paljon kiertele kysyy jotta miten olis saisko. mie hälle olen sen tuhat kertaa sanonu että mie tarvin vähän lämmitystä ja joka kerta sanon jotta ei tänään pyykkipäivä on huomen ja ihan sapettaa että ei aikuinen mies maisteri voi.

asijaan. mellin aihe siin sit soitella oli se et hänel elokuvan kuvaukset menos ja paljon sit poissa kotoa rouva sen tiesi naimisiin mennes mut nyt rouva jotain pikku puuhaa ihan palkkatöitä jos olisi jaksa tämäntästä niitä hyväntekeväisyysjuhlia pitää ja mie muistin et pattijoen linjallahan on se linja-autojen ikkunaverhojen silittäjän paikka auki! oiko mel siittä ilonen ja pani het rouvan koneeseen ja hyvä oli kesä hänel myö paljon yhes viikonloppusin matkustettiin skoda oli minul siihen aikaan teltas yövyttiin ja vaatimaton on suuren maailman ihminen tämä rouva kipson. viikot hän verhoja silitti vaativa oli homma silityslauta sinne linja-autoon ja tarkka oli kiitosta paljon ei rypyn ryppyä verhois siitä oli jämpti että sen minkä teen nin kunnolla ettei tarvi perästäpäin siinä on ihanko mie. tessin mukaan oli sit palkka hän mielellään pani sit vähän säästöön ja paljon meni ihan vaikka naistentansseissa käytiin mel sano että pitäkää hauskaa hän ei mustis ollenkan hieno on ihminen ja luottaa. äemänkäk oppi rouva sanomaan kivasti herroja nauratti ko vähän trinksua otettiin mitään ei tapahtunu minul kyl mut ei rouval se on kateellisten puhetta jos muuta.

muistaavat kyl kipsonin perhe aina miuta joka juhannus tänkskivinkortin laittavat ja tarkka jos oli kuka niin tietää että ysikuus oskarkaalassa ko sai mel niitä pystilöit niin kiitospuhees sano jotta äemänkäk oli rouvasa hällen tietysti opettanu ja nauratti kovin kaikkia ja se meillä niiko sisäpiirijuttu ei mielellään julkisuus saa tietää ko muutenkii vahtaavat portil ja vattupusikos ja yhen pystin maskeeraus niin pattylle ommas se minul takan päällä.