aamun työaskareita suorittaessa katselin toisella simmulla aamuteeveetä ja siellä haastateltiin tom holmenia aiheesta "jeesus historiallisena hahmona" tai vast. hel-ve-tin mielenkiintoista. tätä mie just yritän sanoa ko sanon et sanon et ko sanon ........ *läimäsee itseään poskille* siis että asioihin ja ilmiöihin ja yleensä kaikkeen pitäisi suhtautua ajatellen/kyseenalastaen eikä sillä lailla et KOSKA KAIKKI MUUTKIN. siis tätä juur tarkotan esmes joulustelussa. miksi sitä pitäisi viettää vaan sen takia koska son ikiaikainen kristillinen tapa ja VARSINKIN kaikkien äitien oletetaan olevan orgasmin partaalla joulunlaittelun ja rosollin vääntämisen kanssa?

sama pätee tähän kristinuskoon. mie erosin kirkosta ko paikallinen pappi sanoi et homoliitot hyihitto ja homostelu on syntiä ja muuta yhtä sivistynyttä. mie jotenkii heräsin et heihaloo. miksi mie kannan vähiä rahojani semmottisen instanssin ylläpitämiseen jonka oppeja ja varsinkin sen edustajia mie en voi arvostaa?  eikö juuri suvaitsevaisuus ja lähimmäisenrakkaus pitäisi olla kaikille se ensiarvoisen tärkein ominaisuus ja kuitenkin paikallinen maalaispappi pitää asianaan tuomita ihmisiä ja sylkeä heidän päälleen (kuvainnollisesti)? tää on JUST SE JUTTU minkä mie haluan opettaa jälkeläisilleni. oppisivat ajattelemaan ennemmin kuin toimivat massan mukana.

ja nyt näkemiin hetkeksi. koulunjoulukirkko. lupaan olla nukahtamatta. hoosiannaa en veä täysillä, en vaiks mikä olis. emmie mihkä taivaaseen pääse, sen tiijän mut son sit sen ajan ongelma.