vaihda vuosi pingoa pelaten:

Miten pelata verkkobingoa.
Jos te ajattelette, että perinteinen bingo on jännittävä ja hauskaa, odottakaa kunnes pääsette pelaamaan peliä verkon kautta. Verkkobingo tuo teille samansuuruisen kokemuksen teidän suosikkibingohallinanne mutta ylimääräisten etujen kanssa, kaikkien teidän monitorienne edessä.

Sen jälkeen kun te olette tehneet päätöksen kokeilla verkkobingoa, te mietitte todennäköisesti: Mitä seuraavaksi? Ensimmäinen asia, jota teidän tarvitsee tehdä, on löytää bingopaikka, joka sopii teidän vaatimuksiinne. Satoja bingopaikkoja on olemassa siellä, ja se on asia todella parin täyttämistä välityksellä , saada tuntumaa siihen, mikä on tarjolla oleva, ja mikä ei ole. Te voisitte pyytää ystäviä kertomaan heidän suosikkipaikkaansa, tai suosikki uhkapelit, keskustelupalstat. Ihannetapauksessa te haluatte löytää paikan, jolla on hyvä maine, on yhteensopiva teidän atk-järjestelmäänne ja tarjoaa teille mahdollisuutta maksaa menetelmällä, joka soveltuu teille."

hmm..... kovin on luotettavan tuntuista toimintaa. selkeet suomenkieliset käyttikset. "tarjoaa mahdollisuutta maksaa menetelmällä, joka soveltuu teille". siis puolukoilla? oujee.