aivan hirmusti kysellään niin että meili tukossa tämänTästä että mistä sitä eu-tukea saa ja mistä ei. pääsääntöisesti vastaan nyt kaikillen yhes että eu-tukea haetaan prysselistä kerran vuojes, joskus kahesti (riippuu niin siitä että maksaako ise matkan vai onko siellä oma salarakas oottamassa kylvyssä kuoharin kanssa ja minä esimerkiksi käyn hakemas kuukausittain ja joskus yhessä virkailijan kanssa lontoosta asti haetaan varsinkin kenkäalennusmyyntien aikaan) niin siis asiaan vihdoinkin NAINEN ja tässä lista mistä ei saa eu-tukea:


Photobucket


römpsä on vähän kaksitahoinen asia sillä kansallisia kotieläimiähän tullaan jatkossakin eu:n taholta tukemaan ja se riippuu paljolti siitä että onko sitä römpsää miten paljon eu:n ulkopuolella ulkoilutettu ja kenen toimesta. itse olen hlökohtaisesti neuvotellut sellaisen sopimuksen että römpsä-tuki jatkuu vaikka kirkolle muutankin ja muutkin reunaehdot on hyvin minimaaliset että prasiliassa asti voin huoletta ajella kunhan prysselin kautta piipahdan mennentullen. leijonan kasvatustakin tullaan näin meidän kesken ihan varppina suomessa tukemaan vuoden 2010 jälkeen (kertoi mullen sängyssä "sen" jälkeen virkailija luottamuksellisesti) koska se suomen vaakunassakin jo on ja matkailu siitä sitten kivasti. tänne maalle nimittäin. mutta ei siitä sen enempiä nyt tässä kohin.

ja tässä listaa niistä mitä eu:ssa tuetaan:


Photobucket

lista ei tuossa ole ollenkan kattava koska en jaksanut näpertää kaikista kuvaa mutta näppärä maalaisemäntä kyllä löytää kooklettamalla vaikka miten paljon lisää tukiaisia mutta tuossa nyt noi yleisimmät. että suosittelen ensitöikseen kyllä hommaamaan sen näppärän maalaisemännän josta saa kirjanpidossa veron kautta vähennykset ja kyllä se aina omat peltotukensa tienaa. heti tässä miettimäti tulee kyllä mieleen muita tukikelpoisia asioita kuten talitintti, kotitalousvähennyskelpoinen remontti, ladan virranjakaja ja kaikki katsastamattomat autot joita meijänkin piha on aikas täysi eikai niitä muutoin siellä vuosikausia säilytettäisi ruostumassa?

kaksinkertaista kirjanpitoa suosittelen muillekin nin ei tule niitä juupas-eipäs -keskusteluja sen verokirjanpääpitäjän kanssa. on ollut usiasti meilläkin niin että jos ei voi ottaa pitää lainata ja virallisen veroihmisen on sitä hyvin vaikea ymmärtää saati sormien läpi katsoa. ihme juttu sinänsä sekin.