lauVVantaina oli sitten kinkypaarin miitti pääkirkolla ja olin aikasteen huonol hapel ko la-päivän. junalla läksin sitten puksuttamaan ja hyvin orkanisoitua shoppausaikaa oli sitten viidestä kuuteen. yypermakeen lateksilaukun ostin ja laitan siittä kuvan kohan tästä tokenen kaameran ääreen.

ehtoolla ei sitten ykköskaljaa napakampi ainesosa oikeen iskenyt, joten miittin eli ruokailun jälkeen läksin aikas nopsaan hotellille koisimaan. hotellin parisänky oli kusista koiramattoa huomattavasti miellyttävämpi paikka vetää unta palloon..... se tiijoksi.

reippaan aamupalan jälkeen (normisti en nauti aamusella ko kaheksan kuppia kahvia, mutta koska huoneen hintaan kuului eurooppalaistyyppinen seisova aamiaispöytä lisukkeineen niin eihän sitä voinut jättää käyttämäti) pakkasin kamat ja läksin lyllertämään steissille. hokasin mielettömiä pikkukauppoja mm alpertinkavulla ja niihin tarttee käyvä sit tutustumassa parin vkon päästä ko männään mp-messuille.

junasta olin varannut ikkunamestan yläkerrasta ja siihen kerälle käperryin jatkamaan unosia. kroohpuuh ihanaa....

javoivittu mitä tapahtuukaan? herään siihen että PIERAISEN. voijumalauta. juna puolitäysi ja hieno rouva makeissa saappaissaan PIERAISEE tuhdin meksikolaisaterian päätöspiarun. ei siinä mitään, jatkan unosiani ja herään TOISEN KERRAN siihen että pieraisen.

eipä ollut vati punanen rouvalla, eipä..... tiijättekö ko on käpertynyt sillee siihen junan kohtalaisen pikkaseen istumatilaan että pääkki on seinää vasten ja peppu käytävälle päin ja siinä sitten muina miehinä piereskelee aikansa kuluksi? mietin pari kertaa että nousen seisomaan ja huudan kuuluvalla äänellä että LOPETTAKAA SE PIERESKELY ETTÄ TÄÄLLÄ SAA hienompi väki NUKKUA mutta olin jotenkin niin shökissä että ainoastaan istuin ja punotin enkä enää uskaltanut nukahtaa.

juna saapui määräasemalle ja läksin hiihtelemään rappusia alas kuuppa punasena, tosin siinä vaiheessa jo nauratti. takanani rappusten jonossa seisoi ohjaaja markku arokanto ja sosiaalisena avoimena ihmisenä päätin siinä sitten avautua hänelle koska hän on teeveestä tuttu ja vaikuttaa sivistyneeltä ja ymmärtäväiseltä ihmiseltä. yhdessä sitten hekottelimme hienostorouvan harrastukselle ja hän sanoi että on menossa kuusankosken teatteriin katsomaan ohjaamaansa näytelmää ja jos pattya kiinnostaa niin kunhan pierunhaju tästä hälvenee niin patty voip kans lähtä mukaan jos aikaa siis on.

mikäpä siinä. huspandille ilmoitin että rouva käväisee tässä ohjaajatuttunsa kanssa katsomassa Housut Pois -näytelmän ja saapuu sen jälkeen kotio.

näytelmä oli ihan sairaan hauska.

nyt pyykin kiMppuun.